keşke ... bir de sürekli spider man oyunları cıkıyor bir tane solo iron man oyunu göremedikŞu oyunu Insomniac Games yapsa nasıl olurdu diye düşünmeden edemiyorum. Herifler koca Avengers markasını çöp etti.
Insomniac Games özellikle Örümcek Adam oyunu yapmak istemiş. Buna hazırlanmışlar, buna motive olmuşlar ve sonuç ortada. Şimdi de Wolverine için bir oyun yapıyorlar. Bir söylentiye göre, X-Men'i konu alan projeleri olacakmış.keşke ... bir de sürekli spider man oyunları cıkıyor bir tane solo iron man oyunu göremedik
X man i duydum evet gelsin göreceğiz , Spider man 2 videoları cıktı gameplay olarak beğendim tabi oyun fiyatları heves kırıyorInsomniac Games özellikle Örümcek Adam oyunu yapmak istemiş. Buna hazırlanmışlar, buna motive olmuşlar ve sonuç ortada. Şimdi de Wolverine için bir oyun yapıyorlar. Bir söylentiye göre, X-Men'i konu alan projeleri olacakmış.
Zaten en eğlencelisi spiderman olurdu adamlar çok doğru karar vermiş bence ama ironman oyunu görmek nasip olur umarım.Insomniac Games özellikle Örümcek Adam oyunu yapmak istemiş. Buna hazırlanmışlar, buna motive olmuşlar ve sonuç ortada. Şimdi de Wolverine için bir oyun yapıyorlar. Bir söylentiye göre, X-Men'i konu alan projeleri olacakmış.
hala nasıl yapmadıkları aklım almıyorZaten en eğlencelisi spiderman olurdu adamlar çok doğru karar vermiş bence ama ironman oyunu görmek nasip olur umarım.
ya şöyle sıfırdan bütün markları yaptığımız bir oyun falan fena olurdu.hala nasıl yapmadıkları aklım almıyor