hikayeli oyunları ortak paylaşım hesabı olarak alabilirsiniz. Tabi her önünze gelenden almanızıda tavsiye etmem çalıntı hesapları ortak paylaşım olarak satanlar oluyor. Bunun yerine kendi hesaplarını satanları bulabilirsiniz.Merhabalar, şu aralar Marvel's Spider-Man: Miles Morales oynamak istiyorum. Steam'de ne zaman indirime girer, bir bilgisi olan var mı?
Teşekkür ederim cevap için ama sizce neden girmeyeceğini düşünüyorsunuz?1 yıldan aşağı sanmıyorum ben gireceğini
Steam'de Steam puanına ihtiyacım var, şu an ondan Steam'den almak önceliğim.Steam de değilde epicte girer ilk baharda felan ama fiyatını haketmiyor
Benim şu anda Steam puanına ihtiyacım var. Ayrıca, ben pek güvenmiyorum ortak hesaplara.hikayeli oyunları ortak paylaşım hesabı olarak alabilirsiniz. Tabi her önünze gelenden almanızıda tavsiye etmem çalıntı hesapları ortak paylaşım olarak satanlar oluyor. Bunun yerine kendi hesaplarını satanları bulabilirsiniz.
Bu türk düşmanı oyuna para vermeyin. Adamlar oyunu çıkarırken türkçe dublajlı diye duyurdular. Hatta dublaj altyazı yapılıp yapımcıya yollanmış. Şirket içindeki Türk düşmanı sözü geçen biri türkçeyi eklemeyin demiş iptal ettirmiş. Bilgisayardan oynayacaksan güvenli bir crack sitesi var dm den yazarsan söyleyebilirim. Bu arada ben de marvel spiderman 1. oyunu steamden parayla satın aldım ama 2. oyunda türkçe çıkmayınca ve olayın iç yüzünü öğrenince crack olarak 2. oyunu oynadım.Merhabalar, şu aralar Marvel's Spider-Man: Miles Morales oynamak istiyorum. Steam'de ne zaman indirime girer, bir bilgisi olan var mı?
Steam puanı için bir şey diyemem ama. Ortak Paylaşım hesaplarında sorun yaşamazsınız eğer ki satıcı kendi hesabını satıyorsa bunuda yapanlar çok yok daha çok internette forumlarda gezen çinli hesaplarını satıyorlar. Kendi hesabını satanlarda sorunsuz oynarsınız.Teşekkür ederim cevap için ama sizce neden girmeyeceğini düşünüyorsunuz?
Steam'de Steam puanına ihtiyacım var, şu an ondan Steam'den almak önceliğim.
Benim şu anda Steam puanına ihtiyacım var. Ayrıca, ben pek güvenmiyorum ortak hesaplara.
crack oynamak yerine 20-25 tl verip ortak paylaşım oynaması daha garanti olur reisBu türk düşmanı oyuna para vermeyin. Adamlar oyunu çıkarırken türkçe dublajlı diye duyurdular. Hatta dublaj altyazı yapılıp yapımcıya yollanmış. Şirket içindeki Türk düşmanı sözü geçen biri türkçeyi eklemeyin demiş iptal ettirmiş. Bilgisayardan oynayacaksan güvenli bir crack sitesi var dm den yazarsan söyleyebilirim. Bu arada ben de marvel spiderman 1. oyunu steamden parayla satın aldım ama 2. oyunda türkçe çıkmayınca ve olayın iç yüzünü öğrenince crack olarak 2. oyunu oynadım.
o da olur tabii ben de önceden crack güvenmez oynamazdım. Steam ve epicte toplam 700 800e yakın oyun aldım ama bu zamlardan sonra param yetmedi. Biraz araştırdım ve güvenli birkaç crack sitesi buldum. Sadece oradan crack kurmaya başladım. 5 6 oyun oynadım hiç virüs bulaşmadı.Steam puanı için bir şey diyemem ama. Ortak Paylaşım hesaplarında sorun yaşamazsınız eğer ki satıcı kendi hesabını satıyorsa bunuda yapanlar çok yok daha çok internette forumlarda gezen çinli hesaplarını satıyorlar. Kendi hesabını satanlarda sorunsuz oynarsınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:
crack oynamak yerine 20-25 tl verip ortak paylaşım oynaması daha garanti olur reis
item satis.dan steam cd key alabilirsin. ama puan alamazsinMerhabalar, şu aralar Marvel's Spider-Man: Miles Morales oynamak istiyorum. Steam'de ne zaman indirime girer, bir bilgisi olan var mı?
tabi virüs bulaşıcak diye bir şey yok ama en garanti yol bence ortak paylaşım hesabı almak. Ortak paylaşım hesaplarının mantığı zaten çok basit 1 oyunu 1000TL ye alıyorsun 50-60 TL ye 100 kişiye satıyorsun kâr elde ediyorsuno da olur tabii ben de önceden crack güvenmez oynamazdım. Steam ve epicte toplam 700 800e yakın oyun aldım ama bu zamlardan sonra param yetmedi. Biraz araştırdım ve güvenli birkaç crack sitesi buldum. Sadece oradan crack kurmaya başladım. 5 6 oyun oynadım hiç virüs bulaşmadı.