Neler Yeni

Marvel’s Spider-Man Remastered İndirime Girdi Alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Gürkan
Bütçe
659.40
Marvel’s Spider-Man Remastered ₺658,40'ye düştü sizce alınır mı?

The Semih

80+ Gold
Marvel’s Spider-Man Remastered ₺658,40'ye düştü sizce alınır mı?
1698443227792.png

Etail den al daha uygun steam key olarak veriyor.

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
bence bu paraya değmez. Evet çok güzel oyun ama sürekli kendini tekrar eden yan görevleri yapmak istemiyorsanız max oyun süresi 10 saat oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1698443278475.png

oyunu çok beğenmeme rağmen bu kadar oynayabildim çünkü bir süre sonra çok fazla tekrara düşüyor.

The Semih

80+ Gold
bence bu paraya değmez. Evet çok güzel oyun ama sürekli kendini tekrar eden yan görevleri yapmak istemiyorsanız max oyun süresi 10 saat oluyor.

Alıntıyı görüntüle
oyunu çok beğenmeme rağmen bu kadar oynayabildim çünkü bir süre sonra çok fazla tekrara düşüyor.
Bosslara gelmiş miydin doktor ahtapota felan

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
Bosslara gelmiş miydin doktor ahtapota felan
ana hikayeyi komple bitirdim hocam. Ona rağmen şehirde turlayıp 3 5 suçlu öldürmeye gitmiştim daha oyun ne sunabilir diye ama bu süre sonunda cidden ana hikaye bitince çok tekrara biniyor.

The Semih

80+ Gold
ana hikayeyi komple bitirdim hocam. Ona rağmen şehirde turlayıp 3 5 suçlu öldürmeye gitmiştim daha oyun ne sunabilir diye ama bu süre sonunda cidden ana hikaye bitince çok tekrara biniyor.
Malesef 2. oyundada geçerli bu tekrar olayı.

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
Malesef 2. oyundada geçerli bu tekrar olayı.
evet katılıyorum sırf bu yüzden miles morales oyununu almadım dlc olacakken oyun olarak sunmaya karar vermişler resmen. Değmez

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,673
İsim
misfit
eTail'dan key olarak al. etailextr5 koduyla çok daha uyguna geliyor.
1698443488166.png

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
Enes Demirok
olay tamamıyla müzikte saklı. görev yapmak istemeyen biri etraftaki toplanabilirleri müzik eşliğinde toplayabilir. gayet keyifli oluyor. tekrara bindiği konusunda katılıyorum. biraz daha düşmeliydi. üzücü bir fiyat. etail den alınabilir.

1698443515915.png

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili
olay tamamıyla müzikte saklı. görev yapmak istemeyen biri etraftaki toplanabilirleri müzik eşliğinde toplayabilir. gayet keyifli oluyor. tekrara bindiği konusunda katılıyorum. biraz daha düşmeliydi. üzücü bir fiyat. etail den alınabilir.

Alıntıyı görüntüle
Bunu dinlemeyin bu achievements manyağı :D

Bende düşündüm hep acaba yan görev olarak spider-man'e ne yapabilirsin ki en fazla ama aynı yan görevide 40 kere koymassın be. Sıkıcı biraz bence biraz insanları tatmin etme üstüne kurulu oyun.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,673
İsim
misfit

Alıntıyı görüntüle
Henüz Jefferson Davis görevine gelmeden tüm çantaları, black cat ipuçlarını, bina resimlerini ve araştırma tesisi görevlerini yaptım. Sadece şehirde chill şekilde gezinmek için bile alınır.

Bunu dinlemeyin bu achievements manyağı :D

Bende düşündüm hep acaba yan görev olarak spider-man'e ne yapabilirsin ki en fazla ama aynı yan görevide 40 kere koymassın be. Sıkıcı biraz bence biraz insanları tatmin etme üstüne kurulu oyun.
Aynı şeyi yapıyorum ama NG+ başarımı soğuttu. Belki başka zaman %100'leriz.

• Beğen
Reaksiyonlar: LORN

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,359
İsim
Ahmet Sevinç

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
bencede bir süreden sonra aşırı sıkıyor git şurayı temizle diyor ama eğlenceli değil bi batman gibi değil
sokaktaki suçlar ise bence canımı en sıkanlardı daha az olabilirdi bence

The Semih

80+ Gold
bencede bir süreden sonra aşırı sıkıyor git şurayı temizle diyor ama eğlenceli değil bi batman gibi değil
sokaktaki suçlar ise bence canımı en sıkanlardı daha az olabilirdi bence
Batman arkham knight günümüz oyunlarından daha grafikli olmasına rağmen 200 FPS veriyor, Günümüz açık dünya oyunları 60 FPS zor veriyor bende bunu anlamıyorum işte.

Spiderman da sürekli aynı dükkanı soyup duruyorlar aynı arabayı 50 kere aynı animasyonla durdurdum :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,027,105
Üyeler
162,776
Son üye
Hurley