Neler Yeni

Yardım Marvel's Spider-Man Remastered vs Mortal Kombat 1 vs Alan Wake 2

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,416
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
Aslına Spider-Man ile MK 1 arasında kaldım. Daha önce MK 11 almıştım ama beni aşırı sarmamıştı bi girip oynuyordum sonra haftalara belki de aylarca suratına bakmıyordum, çok alan kapladığı için de siliyordum, MK 1 grafik ve oynanış açısından ilgimi çekti sanki MK 11 den daha çok sarıcakmış gibi his var. Spider-Man'ı istememin sebebi de hikayesinden çok oynanışı, dövüşü, ağ atıp sağ sola uçması. Zaten örümcek adamı da seven biriyim. Alan Wake 2 de grafik anlamında gözüme hoş gözüktü, hikayesi de güzel duruyor. Öyle aşırı hikayeci biri değilim oynanış güzel olsun org/zm olurum.
Marvel Spider-Man Remastered.jpg
vs
Mortal Kombat 1.jpg
vs
Alan Wake II.jpg

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
Tuna
Aslına Spider-Man ile MK 1 arasında kaldım. Daha önce MK 11 almıştım ama beni aşırı sarmamıştı bi girip oynuyordum sonra haftalara belki de aylarca suratına bakmıyordum, çok alan kapladığı için de siliyordum, MK 1 grafik ve oynanış açısından ilgimi çekti sanki MK 11 den daha çok sarıcakmış gibi his var. Spider-Man'ı istememin sebebi de hikayesinden çok oynanışı, dövüşü, ağ atıp sağ sola uçması. Zaten örümcek adamı da seven biriyim. Alan Wake 2 de grafik anlamında gözüme hoş gözüktü, hikayesi de güzel duruyor. Öyle aşırı hikayeci biri değilim oynanış güzel olsun org/zm olurum.
Alıntıyı görüntüle vs Alıntıyı görüntüle vs Alıntıyı görüntüle
spiderman daha yeni bitirdim fena sarıyo

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,658
İsim
misfit
Gönlümden AW2 geçiyor fakat oynanış süresini de katarsak SM Remastered daha karlı olacaktır.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Alıntıyı görüntüle vs Alıntıyı görüntüle vs Alıntıyı görüntüle

MK 11 sarmadıysa MK1 şimdiden ele. Oynanış resmen geriye gitmiş oyunda. Örümcek Adam'ı tavsiye ederim. Çok severek oynamıştım.

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,416
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Spider-man öneririm harika oyundur.
spiderman daha yeni bitirdim fena sarıyo
Gönlümden AW2 geçiyor fakat oynanış süresini de katarsak SM Remastered daha karlı olacaktır.
MK 11 sarmadıysa MK1 şimdiden ele. Oynanış resmen geriye gitmiş oyunda. Örümcek Adam'ı tavsiye ederim. Çok severek oynamıştım.
Spidi attım sepete o zaman. Teşekkürler. İyi geceler herkese.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1-Spider 2-Alan Wake 2 3-MK
spidi attım sepete teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,008,221
Üyeler
159,746
Son üye
yavvv212223