Aynı firma şuan Iron Galaxy ile birlikte TLOU Part 2 PC portu üzerine çalışıyor şuan. Zaten iyi olmasını beklemiyordum.oyunda optimizasyon denilen şey direk yok ps sürümünü kopyalayıp yapıştırmışlar galiba pc ye
Aynı firma şuan Iron Galaxy ile birlikte TLOU Part 2 PC portu üzerine çalışıyor şuan. Zaten iyi olmasını beklemiyordum.oyunda optimizasyon denilen şey direk yok ps sürümünü kopyalayıp yapıştırmışlar galiba pc ye
içerde çalıştıklarına emin miyiz pekiAynı firma şuan Iron Galaxy ile birlikte TLOU Part 2 PC portu üzerine çalışıyor şuan.
Last Of Us Part 2'de kötü olacak adım kadar eminim. Tek işiniz port yapmak DLSS eklemeyi sıradan bir yazılımcı da yapar.içerde çalıştıklarına emin miyiz peki![]()
3060 oynatmıyor...Rtx 3090 4K Full ayarlarda 30-25 Fps..
4070ti aorus ekran kartı, 7600x işlemci var 20fps alıyor ana menüde bile sıkıntı var.oyunda optimizasyon denilen şey direk yok ps sürümünü kopyalayıp yapıştırmışlar galiba pc ye
hele ara sahneler çok değişik4070ti aorus ekran kartı, 7600x işlemci var 20fps alıyor ana menüde bile sıkıntı var.
Düzelmesi 1 aydan aşağı sürmez diye düşünüyorum. Bunu hangi pcde deneyip onay vermişler acaba 4090da 30fps görmüş de okeylemişler gibi sankihele ara sahneler çok değişik
nasanın bilgisayarla falan ayarlardılar galibaDüzelmesi 1 aydan aşağı sürmez diye düşünüyorum. Bunu hangi pcde deneyip onay vermişler acaba 4090da 30fps görmüş de okeylemişler gibi sanki![]()
hocam tabii size gelnmiş ben şuan başladım oyuna fsr felan kapatınca oyun daha akıcı oldu hafif droplar gitti. sanki 60 fps rahat oynuyorum şuan videosunu da bırakıcam birazdanoyunda optimizasyon denilen şey direk yok ps sürümünü kopyalayıp yapıştırmışlar galiba pc ye
biraz oyna anlarsınhocam tabii size gelnmiş ben şuan başladım oyuna fsr felan kapatınca oyun daha akıcı oldu hafif droplar gitti. sanki 60 fps rahat oynuyorum şuan videosunu da bırakıcam birazdan