Yardım MASA ALTI TOPLAMA FİLESİ

Battik

80+
Reaksiyon skoru
48
Arkadaşlar merhaba, masa altımda kablo düzenleyici var ikeadan alınma ama hem görüntü kirliliği oluşturuyor kablolar felan gözüyor onun yerine masa altı file almak istiyorum fakat, Trde satan yok yurtdışından satış var ve 900₺den başlıyor gereksiz bir şekilde pahalı geldi bana, belki kullanan arkadaşlar varsa link atabilir mi? Aklıma mantıklı olarak bu geldi 70X30 masa altına uygun olur mu?

Arkadaşlar merhaba, masa altımda kablo düzenleyici var ikeadan alınma ama hem görüntü kirliliği oluşturuyor kablolar felan gözüyor onun yerine masa altı file almak istiyorum fakat, Trde satan yok yurtdışından satış var ve 900₺den başlıyor gereksiz bir şekilde pahalı geldi bana, belki kullanan arkadaşlar varsa link atabilir mi? Aklıma mantıklı olarak bu geldi 70X30 masa altına uygun olur mu?

kamp ürünü bu, işini istediğin gibi görmeyecektir.
https://www.ikea.com.tr/urun/signum-lame-70-cm-kablo-duzenleyici-30200253 şunun gibi bir ürün daha çok işini görür.

Elimde bu attığınız ürün zaten mevcut, gerdirerek gerekirse ikiye katlayarak iş görebileceğini düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,389
Üyeler
187,328
Son üye
cepo
Geri