dayılar oda da nefes alamıyorum masama fan lazım max 300 400 arası bütçe var ne önerirsiniz link var mı
Alıntıyı görüntüleİzmir anlık
İzmirin neresindesin bilmiyorum ama İzmirde hayat bitti şuan bu masa başı fan iş yapmıyorAlıntıyı görüntüleİzmir anlık
yarın bime 700tlye vantilatör gelicek onu alıcam değerlendirebilirsindayılar oda da nefes alamıyorum masama fan lazım max 300 400 arası bütçe var ne önerirsiniz link var mı
Alıntıyı görüntüle gülme geldi
Alıntıyı görüntüle gülme geldi
kullanıyo musunuzKiwi Kfan-7606 Şarjlı Beyaz Katlanılabilir Mini Fan Masa Üstü Vantilatörü Usb Soğutucu Sessiz El Fanı
Kiwi Kfan-7606 Şarjlı Beyaz Katlanılabilir Mini Fan Masa Üstü Vantilatörü Usb Soğutucu Sessiz El Fanı en cazip fiyat ile D&R'de. Keşfetmek için hemen tıklayınız!www.dr.com.tr
Kullanmıyorum Hocam Fakat 300 TL'lik Bir Üründen Çokta bir şey Beklememek Lazımkullanıyo musunuz
ben de fan bakıyorum da üfürük gibi geliyosa hiçbir anlamı yok azıcık kuvvetli lazım gerekirse usb değil fişli olsun
biraz daha çıkarım yazın masaya pcye oturulmuyor yoksa, wattı yüksek bi şeyler herhalde serinletiyodur küçükler harbi boş gibi kağıdı bile hareket ettirmiyorKullanmıyorum Hocam Fakat 300 TL'lik Bir Üründen Çokta bir şey Beklememek Lazım
Yorumları Güzel Ve Fiyatıda Uygun .biraz daha çıkarım yazın masaya pcye oturulmuyor yoksa, wattı yüksek bi şeyler herhalde serinletiyodur küçükler harbi boş gibi kağıdı bile hareket ettirmiyor