130x67 cm Ölçülerinde Masa Tavsiyeleri

mt09kedy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
110
aklımda amıral rs7 var stegamer başka bi masa modeli varmı bu segmentte 130*67 civarı

4 tane ayak 1 tane masa oldu bitti iş masada rgb mi olur aradaki farka 4tb ssd alırsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

rgb varsada kurmazdım onu masayı kurarken

örnek arkadasımın sistem

Ekler

• WhatsApp Görsel 2025-05-27 saat 21.40.22_d9825e81.webp
    WhatsApp Görsel 2025-05-27 saat 21.40.22_d9825e81.webp
    225.3 KB · Hit: 14
Kaç kiloya kadar taşır hocam
hocam bizzat ben kurdum tahtası cok hafif üstüne siz cıkmayın derim ama kasamız içindekilerle baya ağır ortalama pc kasalarından 10-15 tane tasır 4 noktadan tuttugu için ortası daha dayanıksızdır diye düsünüyorum üstüne ortaya basacak sekilde zıplansa kırılır

he ama ortasında da 2 tane ayak takılabilecek delikleri var saglamlastırmak icin ekstra 2 tane alınabilirde ben dizim carpar diye almadım

hocam bizzat ben kurdum tahtası cok hafif üstüne siz cıkmayın derim ama kasamız içindekilerle baya ağır ortalama pc kasalarından 10-15 tane tasır 4 noktadan tuttugu için ortası daha dayanıksızdır diye düsünüyorum üstüne ortaya basacak sekilde zıplansa kırılır

he ama ortasında da 2 tane ayak takılabilecek delikleri var saglamlastırmak icin ekstra 2 tane alınabilirde ben dizim carpar diye almadım
O zamanda benim pek işime gelmiyor sanırım trendyoldan vs bakacağım

hepsiburaddan alın premıumdan hepsıpay kazanıyorsunuz ılk ay 0 tl galıba premıum

hocam işlemciniz am4 değilmi evetse valorant vs kaç fps alıyorsunuz bende almayı düşünüyorumda

hepsiburaddan alın premıumdan hepsıpay kazanıyorsunuz ılk ay 0 tl galıba premıum
Düzgün masa bulabilirsem hepsidende olur

hocam işlemciniz am4 değilmi evetse valorant vs kaç fps alıyorsunuz bende almayı düşünüyorumda
Evet am4 biraz testlerine bakabilirsiniz hocam benim genelde kilitli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,098,786
Üyeler
174,784
Son üye
Edvardox
Geri