Hocam fena değilmiş.Suntalam olması biraz tedirgin etti sadecehocam eğer masanın arka kısmının kapalı olması bozmaz derseniz şöyle bişey var
Çalışma Masası Metal Ayaklı
hocam masa olarak ayakları daha ince onları kullanıyorum şu klasik ceramical olanı. koltuk yerine yatağımı kullandığım için sürekli ileri geri çekiyorum bu masada sıkıntı çıkmıyorsa o masada hiç çıkmaz. ayakları gayet kalın zaten işinizi fazlasıyla göreceğini düşünüyorum genişliği ile beraberHocam fena değilmiş.Suntalam olması biraz tedirgin etti sadece
tamamdır hocam teşekkür ederim yine de biraz daha araştıracamhocam masa olarak ayakları daha ince onları kullanıyorum şu klasik ceramical olanı. koltuk yerine yatağımı kullandığım için sürekli ileri geri çekiyorum bu masada sıkıntı çıkmıyorsa o masada hiç çıkmaz. ayakları gayet kalın zaten işinizi fazlasıyla göreceğini düşünüyorum genişliği ile beraber
kanka güzel bir şey bulursan etiketleyip atar mısın valla kafayı yyicem arkadaşa masa arıyoz yok abitamamdır hocam teşekkür ederim yine de biraz daha araştıracam
https://www.hepsiburada.com/enjoy-l...i-p-HBCV00003OP596?magaza=ENJOYLIFETASARIMCOM bunu sipariş verdim.Ayakları u profil istedim satıcıdan.kanka güzel bir şey bulursan etiketleyip atar mısın valla kafayı yyicem arkadaşa masa arıyoz yok abi