Neler Yeni

Masam, Corsair SPEC-DELTA kasamı taşır mı?

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
@ulus olmuş mu hocam? Arkada biraz kablo çöplüğü oldu yine ama yapacak bir şey yok. Biraz da güvenemiyorum niye bilemedim, tahta olduğu için masa büyük ihtimal ahşap olduğu için hiç güvenesim gelmiyor

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    1.7 MB · Hit: 28

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
@ulus eke bir resim bırakıyorum. Ürünün değerlendirmelerinde gördüm. Adam baya her şeyi koymuş masanın üstüne demek ki taşıyor, acaba ben de mi öyle yapsam?

Ekler

• FA3A02E7-53F0-420A-B655-2874AF7AF5B3.png
    FA3A02E7-53F0-420A-B655-2874AF7AF5B3.png
    877.4 KB · Hit: 28

unknownuser

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Gayet güzel olmuş,ben beğendim. Monitörün arkasındaki prizi masanın altına sabitlersen daha hoş olur.
@ulus olmuş mu hocam? Arkada biraz kablo çöplüğü oldu yine ama yapacak bir şey yok. Biraz da güvenemiyorum niye bilemedim, tahta olduğu için masa büyük ihtimal ahşap olduğu için hiç güvenesim gelmiyor

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Gayet güzel olmuş,ben beğendim. Monitörün arkasındaki prizi masanın altına sabitlersen daha hoş olur.
Onu nasıl yapabilirim hocam acaba, aparatı falan mı var? Satın alayım yapayım, çünkü düz şekilde nasıl sabitleyeceğimi bilmiyorum. Evet çok hoş oldu görüntüyü aşırı sevdim. Tüm yardım ve destekleriniz için teşekkürler.

unknownuser

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Onu nasıl yapabilirim hocam acaba, aparatı falan mı var? Satın alayım yapayım, çünkü düz şekilde nasıl sabitleyeceğimi bilmiyorum. Evet çok hoş oldu görüntüyü aşırı sevdim. Tüm yardım ve destekleriniz için teşekkürler.
Çift taraflı bant kullanabilirsiniz ya da prizin üst kapağını açıp masaya vida ile montaj yapabilirsiniz.

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Çift taraflı bant kullanabilirsiniz ya da prizin üst kapağını açıp masaya vida ile montaj yapabilirsiniz.
Çift taraflı bant var evde. Fakat nasıl yapacağım daha kafamda oturmadı, kestiremedim kusura bakmayın :/

unknownuser

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Çift taraflı bant var evde. Fakat nasıl yapacağım daha kafamda oturmadı, kestiremedim kusura bakmayın :/
Prizin alt kısmına düz uzun bir şerit bant yapıştırın masanın neresine yapıştırmak istediğinize karar verin ve yapıştırın :D?

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Prizin alt kısmına düz uzun bir şerit bant yapıştırın masanın neresine yapıştırmak istediğinize karar verin ve yapıştırın :D?
Duvara yapıştırsam daha mantıklı olmaz mı sizce de ? Yapacağım 9 gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,832
Üyeler
165,244
Son üye
Alfazya
Top Bottom