ugo.
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
@ulus olmuş mu hocam? Arkada biraz kablo çöplüğü oldu yine ama yapacak bir şey yok. Biraz da güvenemiyorum niye bilemedim, tahta olduğu için masa büyük ihtimal ahşap olduğu için hiç güvenesim gelmiyor
Onu nasıl yapabilirim hocam acaba, aparatı falan mı var? Satın alayım yapayım, çünkü düz şekilde nasıl sabitleyeceğimi bilmiyorum. Evet çok hoş oldu görüntüyü aşırı sevdim. Tüm yardım ve destekleriniz için teşekkürler.Gayet güzel olmuş,ben beğendim. Monitörün arkasındaki prizi masanın altına sabitlersen daha hoş olur.
Çift taraflı bant kullanabilirsiniz ya da prizin üst kapağını açıp masaya vida ile montaj yapabilirsiniz.Onu nasıl yapabilirim hocam acaba, aparatı falan mı var? Satın alayım yapayım, çünkü düz şekilde nasıl sabitleyeceğimi bilmiyorum. Evet çok hoş oldu görüntüyü aşırı sevdim. Tüm yardım ve destekleriniz için teşekkürler.
Çift taraflı bant var evde. Fakat nasıl yapacağım daha kafamda oturmadı, kestiremedim kusura bakmayın :/Çift taraflı bant kullanabilirsiniz ya da prizin üst kapağını açıp masaya vida ile montaj yapabilirsiniz.
Prizin alt kısmına düz uzun bir şerit bant yapıştırın masanın neresine yapıştırmak istediğinize karar verin ve yapıştırın ?Çift taraflı bant var evde. Fakat nasıl yapacağım daha kafamda oturmadı, kestiremedim kusura bakmayın :/