Neler Yeni

Yardım Masamın düzenini nasıl yapmalıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Enes Yıldırım
İlk olarak rica ederim.

Alıntıyı görüntüle
Bu şekil aşağı bakan güzel olur gibi düşünüyorum. Tabii, kiriş ne kadar uzun bilmiyorum.

Hatta eğer o üstte ki raf duvara dayalı değilse;
Alıntıyı görüntüle
O, mavi ile gösterdiğim yerden de aşağı çekebilirsiniz.
Raf duvara dayalı değil iki kısım içinde müsait gibi duruyor siz şimdi böyle gösterdiğiniz zaman aklıma takıldı siyah stüdyo ışığı gibi aydınlatmaları duvara versem nasıl olabilir acaba ok ile çizdiğiniz yerleri
Screenshot_4.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Arif güngör
Herkese hayırlı günler dilerim. Şu anda odamda kullandığım masamla ilgili düzenleme yapmak istiyorum ve önerilerinizi rica ediyorum. Masamın mevcut düzeni şöyle:
Sol taraf tamamen boş ve bu alanı daha verimli ve estetik şekilde değerlendirmek istiyorum.

-- Hangi tür aksesuarlar bu alanı daha işlevsel hale getirebilir?
-- Dekoratif olarak neler ekleyebilirim (örneğin ışıklandırma, bitki, figürler vs.)?
-- Pratik bir düzenleme için ne gibi düzenleyiciler ya da depolama çözümleri kullanabilirim?

Deneyimlerinizi ve yaratıcı fikirlerinizi duymak benim için çok değerli. Zaman ayırıp önerilerde bulunacak herkese şimdiden teşekkür ederim!

Saygılarımla,
masa baya iyiymiş linki var mı ? veya böyle benzer masaların linki olan varsa atabilir mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Enes Yıldırım
masa baya iyiymiş linki var mı ? veya böyle benzer masaların linki olan varsa atabilir mi ?
Masayı ve mobilyalarımı kendi marangozumla beraber evimde ölçüsü alınarak özel yapıldı ayaklar dahil oyüzden maalesef linki yok. Fakat Tanıdığınız bir Marangoz var ise ölçüleri belirleyip MDF Tahta ile yapabilirsiniz Ayaklar da demircide ölçüsünü verip fırın boyada halledebilirsiniz gayet sağlam ve kullanışlı oluyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Arif güngör
Masayı ve mobilyalarımı kendi marangozumla beraber evimde ölçüsü alınarak özel yapıldı ayaklar dahil oyüzden maalesef linki yok. Fakat Tanıdığınız bir Marangoz var ise ölçüleri belirleyip MDF Tahta ile yapabilirsiniz Ayaklar da demircide ölçüsünü verip fırın boyada halledebilirsiniz gayet sağlam ve kullanışlı oluyor.
ben de kendim yaptırmayı düşündüm bu tarz bir şey aklımda var ama dedim acaba siz bir yerden mi aldınız baya hoş duruyor çünkü. Çok özel olmayacaksa size kaça mâl oldu masa komple ? 7bin, 7500 kadar bir bütçem var yeter mi bu şekilde sağlam bir şey yaptırmaya ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Enes Yıldırım
ben de kendim yaptırmayı düşündüm bu tarz bir şey aklımda var ama dedim acaba siz bir yerden mi aldınız baya hoş duruyor çünkü. Çok özel olmayacaksa size kaça mâl oldu masa komple ? 7bin, 7500 kadar bir bütçem var yeter mi bu şekilde sağlam bir şey yaptırmaya ?
Valla hocam 2021 yılında komple odayı yaptırmak 20k ya mal olmuştu Dolap + İnce Uzun Kitaplık + Masa Şuan MDF Plaka fiyatları ne oldu hiç bir fikrim yok Marangozdan fiyat alman daha doğru olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
...
LED den bahsediyorsanız fazla ışık göz ağrıtmaz mı
Yukarıda olduğu için çok sorun olacağını düşünmüyorum.
Raf duvara dayalı değil iki kısım içinde müsait gibi duruyor siz şimdi böyle gösterdiğiniz zaman aklıma takıldı siyah stüdyo ışığı gibi aydınlatmaları duvara versem nasıl olabilir acaba ok ile çizdiğiniz yerleriAlıntıyı görüntüle
Eğer, oraya sığarsa güzel olabilir. İşiniz olacağı zaman, mesela kitap okuyacağınız ya da bir şekil yazı yazacağınız zaman güzel olabilir. Kullanma şekli size kalmış tabii. Eğer, oraya yakışan şık bir ışık bulursanız güzel olur. Stüdyo ışı biraz abartı gibi geldi bana. :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Enes Yıldırım
Yukarıda olduğu için çok sorun olacağını düşünmüyorum.

Eğer, oraya sığarsa güzel olabilir. İşiniz olacağı zaman, mesela kitap okuyacağınız ya da bir şekil yazı yazacağınız zaman güzel olabilir. Kullanma şekli size kalmış tabii. Eğer, oraya yakışan şık bir ışık bulursanız güzel olur. Stüdyo ışı biraz abartı gibi geldi bana. :D
Tamamdır çok teşekkürler tekrardan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,640
Üyeler
164,884
Son üye
Topal
Top Bottom