Neler Yeni

Yardım Masaüstü Bilgisayar için Kulaklık (Kulaküstü)

tectec78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
hayati kadir
Bütçe
1200
Arkadaşlar merhaba,
Kulaküstü kulaklık almak istiyorum. Bütçem max. 1200 TL.

Kulaklıkda aradığım özellikler:
1- skype, microsoft teams, zoom vb. programlarda görüşmeler yaparken sesimin karşı tarafa net ve pürüzsüz gitmesi.
2- CSgo oynarken genelde şu şikayeti alıyorum sesin çok derinden ve boğuk geliyor. Yeni alacağım kulaklıkda yine oyun oynarken herhangi bir şekilde boğuk veya derinden gitmesini istemiyorum. Beni gayet net ve anlaşılır duymalarını istiyorum. Çünkü beni duyamadıkları için bağırarak konuşmak zorunda kalıyorum. Mümkünse yukarıda belirttiğim bütçeyi aşmadan (1200 TL) normal bir seviyede konuşurken beni rahatlıkla duyabilecekleri kadar kaliteli bir kulaklık var ise bunu önerirseniz sevinirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Harun Akkul
1200 liraya çok üst düzey bi kulaklık alırsınız sadece bunlar içinse, o bütçe fazla bence 500 liraya çok güzel kulaklıklar alabilirsin

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Bu rehberdeki kulaklıklara bir göz atabilirsiniz ancak sizin istediğiniz bütçede bir kulaklık yok rehberde. Zaten sizin istediğiniz özellikleri karşılaması için 1200 TL olması da gerekmiyor.

tectec78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
hayati kadir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1200 liraya çok üst düzey bi kulaklık alırsınız sadece bunlar içinse, o bütçe fazla bence 500 liraya çok güzel kulaklıklar alabilirsin
tamam işte ben fiyat aralığıı bilmiyorum benim işimi görecek, uzun süre yani 5-6 saat kullanım kulağımı minumum seviyede terletecek bir şey önerirseniz memnun olurum

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar merhaba,
Kulaküstü kulaklık almak istiyorum. Bütçem max. 1200 TL.

Kulaklıkda aradığım özellikler:
1- skype, microsoft teams, zoom vb. programlarda görüşmeler yaparken sesimin karşı tarafa net ve pürüzsüz gitmesi.
2- CSgo oynarken genelde şu şikayeti alıyorum sesin çok derinden ve boğuk geliyor. Yeni alacağım kulaklıkda yine oyun oynarken herhangi bir şekilde boğuk veya derinden gitmesini istemiyorum. Beni gayet net ve anlaşılır duymalarını istiyorum. Çünkü beni duyamadıkları için bağırarak konuşmak zorunda kalıyorum. Mümkünse yukarıda belirttiğim bütçeyi aşmadan (1200 TL) normal bir seviyede konuşurken beni rahatlıkla duyabilecekleri kadar kaliteli bir kulaklık var ise bunu önerirseniz sevinirim.

tectec78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
hayati kadir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu rehberdeki kulaklıklara bir göz atabilirsiniz ancak sizin istediğiniz bütçede bir kulaklık yok rehberde. Zaten sizin istediğiniz özellikleri karşılaması için 1200 TL olması da gerekmiyor.
bunu okudum orada benim dediğim şeylerin bilgisi verilmemiş ve terleme yaparlar mı bilmiyorum deneyimli insanlar buradan yardım ederse sevinirim

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
bunu okudum orada benim dediğim şeylerin bilgisi verilmemiş ve terleme yaparlar mı bilmiyorum deneyimli insanlar buradan yardım ederse sevinirim
Oradan kendi beğendiğiniz bir kulaklığın ya da kulaklıkların konusunu açarsanız forumdaki arkadaşlar o konular hakkında size yardımcı olurlar.

Flamesa

80+ Silver
Bu kulaklık sizin işinizi fazlasıyla görecektir. Mikrofonu oldukça kaliteli ve yazılımını indirdiğinizde detaylı olarak ayar yapabileceğiniz mikrofon ekolayzır ayarıda mevcut.

tectec78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
hayati kadir
Bu kulaklık sizin işinizi fazlasıyla görecektir. Mikrofonu oldukça kaliteli ve yazılımını indirdiğinizde detaylı olarak ayar yapabileceğiniz mikrofon ekolayzır ayarıda mevcut.
daha önceki mesjalarda arkadaşlar o fiyatlara çıkmanıza gerek yok dedi ama ben yazılım kullanma işlerinden anlamıyorum direk jackları takıp kullansam yine düzgün çalışmazmı illa mikrofon ayarı yapmak mı lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Hüseyin Köse
Hyprex cloud 2 öneririm 6 saat kullanım için terletmez ben 16 saat felan kullanıyorum terliyor ama 16 saat kullanimda

tectec78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
hayati kadir
Hyprex cloud 2 öneririm 6 saat kullanım için terletmez ben 16 saat felan kullanıyorum terliyor ama 16 saat kullanimda
mikrofon açısından nasıl peki, illa ağzımın içine kadar sokmalımıyım yoksa normal bir uzaklıkta bağırmadan normal seviyede bir konuşmayla herkes sesini rahatlıkla duyabiliyormu

Flamesa

80+ Silver
daha önceki mesjalarda arkadaşlar o fiyatlara çıkmanıza gerek yok dedi ama ben yazılım kullanma işlerinden anlamıyorum direk jackları takıp kullansam yine düzgün çalışmazmı illa mikrofon ayarı yapmak mı lazım
Çalışır elbette demek istediğim ince ayarlar yapabilirsiniz bu kulaklığı aldığınızda. Diğer arkadaşların attığı kulaklıklarda işinizi görecektir tabi ama bu kulaklığın mikrofonu daha kaliteli. Seçim size kalmış.
Incelene videosuna buradan ulaşabilirsiniz.

Top Bottom