Çözüldü✓ Masaüstü için WI-FI kart önerisi ?

Filozof Balina

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
226
Bütçe
1000
Yeni masaüstü sistem aldım anakartında WI-FI yok kablosuz ağ ve bluetooth için WI-FI kart lazım bütçe en fazla 1k. Bir tane usb bir tane pcı kart buldum fakat usb kart uzun vadede sıkıntı çıkarır mı?

Sistem: https://www.gaming.gen.tr/urun/5519...-sistem-tavsiyesi-star-wars-outlaws-hediyeli/

Bu konuda harbiden kimse cevap vermiyor en fazla yıllar önce aldıkları cihazdan memnun olduklarını falan söylüyorlar. Baya araştırdım en popüler TP-Link Archer T3U Plus ve senin attığın TP-Link Archer TX55E vardı. TX55E al bence bütçen yetiyorken. Usb kart da uzun vadede sıkıntı çıkarmaz bence.

Bu konuda harbiden kimse cevap vermiyor en fazla yıllar önce aldıkları cihazdan memnun olduklarını falan söylüyorlar. Baya araştırdım en popüler TP-Link Archer T3U Plus ve senin attığın TP-Link Archer TX55E vardı. TX55E al bence bütçen yetiyorken. Usb kart da uzun vadede sıkıntı çıkarmaz bence.
Hahahahha az önce aldım şimdi sen yazdın :D Valla kral buraya ve başka forumlara da baktım aynı dediğin gibi kimse cevap vermemiş ya da usb olanları önermişler hep.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,596
Üyeler
183,142
Son üye
Yolcu12
Geri