Neler Yeni

Masaüstü kasamın içerisini nasıl temizlerim

axion55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Oguzhan yılmaz
Pc alalı 1.5 yıl oldu dışardan gerekli temizliklerini aksatmadan sürekli yaptım ama içerisine hiç el atmadım haftasonu içerisini açıp temizlemeyi düşünüyorum elektrikli süpürge ile becerebilirmiyiz bu işi bide parçalara zarar gelirmi tozlanan yerleri uzaktan çekmeyi düşünüyorumda veya varsa başka bi yolu nasıl temizlemeliyim veya bilgisayarcıya götürsem güzel temizlermi parasını versek

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,914
İsim
Emir Yusuf
Bir eline boya fırçası gibi bir şey al diğer eline de süpürgeyi tut. Tozları kabartıp çektir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Emir Alkan
Bunun icin ozel aparatlar var dusuk gucteki supurge gibi dusun ama pc temixlemek icin yapilmis arastirip bulabilirsin bence iyi bisey

axion55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Oguzhan yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir eline boya fırçası gibi bir şey al diğer eline de süpürgeyi tut. Tozları kabartıp çektir.
ANLADIM BOYA FIRÇASIYLA YAPISAN TOZLARI HAREKETLENDİRİP SONRA SÜPÜRGE İLE ÇEKEYİM

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
saç kurutma makinesi gibi aletler sıcak hava verdiği için bileşenlere zararı olabiliyor. Fırça ile temizliyorum ben de.

axion55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Oguzhan yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
saç kurutma makinesi gibi aletler sıcak hava verdiği için bileşenlere zararı olabiliyor. Fırça ile temizliyorum ben de.
saç kurutma makinesinin soguk seçenegi var benimkinde iş görürmü

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Metin Kandemir
İlgilendiği Kategoriler
Donanım-Elektrik,Elektronik-Tıbbi Cihaz Teknikeri- Kısacası elektronik olan her şey
Kasa içi temizliği yaparken fanları ya pinlerinden sökün yada fanların hava akımıyla dönmesini engelleyin hocam ters akım yaratıp anakartınıza zarar gelmesin. Bazı elektrikli süpürgelerin hava üfleme modları da var. Ya da süpürge hortumunu süpürgenin arka tarafına takılabilen modellerde var.Eğer sizin süpürgenizde de böyle bir özellik(hava üfleme) varsa daha çok işinize yarayacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,264
Üyeler
166,349
Son üye
Lroxq
Top Bottom