bence kasayı masaüstüne koymalısınAlıntıyı görüntüle
Masaüstü bilgisayarım için masa arıyorum 1000 TL ye kadar alabilirim tek isteğim görseldeki gibi sağ (veya sol) kısımda bilgisayar kasamı koyabileceğim bir yer rica etsem yardımda bulunurmusunuz ?
Alıntıyı görüntüle
Masaüstü bilgisayarım için masa arıyorum 1000 TL ye kadar alabilirim tek isteğim görseldeki gibi sağ (veya sol) kısımda bilgisayar kasamı koyabileceğim bir yer rica etsem yardımda bulunurmusunuz ?
130 cm uzunluğu genişliğide 70 cm kadar olabilirMasayı koyacığın yerin ölçüsünü aldın mı ?
Yanlış anlama ama mutfak masası değil bilgisayar masası arıyorumyer çok sıkıntı değilse bu masaya bakabilirsin daha ucuzu olabilir![]()
Renlife Yemek Masası Mutfak Masası Kemençe Ceviz Fiyatı - Trendyol
Renlife Mutfak Masası Açılabilir Masa 6 Kişilik Masa Ahşap Masa (KEMENÇE CEVİZ) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Yemek masası değil mi?yer çok sıkıntı değilse bu masaya bakabilirsin daha ucuzu olabilir![]()
Renlife Yemek Masası Mutfak Masası Kemençe Ceviz Fiyatı - Trendyol
Renlife Mutfak Masası Açılabilir Masa 6 Kişilik Masa Ahşap Masa (KEMENÇE CEVİZ) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
dandirik altında kasa koyma yeri ve sallanan bir şey olmasın diyorsan bakabilirsin isminin önemi yokBirde yazmayı unutmuşum kusura bakmayın sallanmaması çok önemli benim için
130 cm uzunluğu genişliğide 70 cm kadar olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yanlış anlama ama mutfak masası değil bilgisayar masası arıyorum
yemek masası olunca noluyor anlamadımYemek masası değil mi?
Söylediğim bütçeyi aşıyor ve 1200 lira suntaya vermek saçmalıkdandirik altında kasa koyma yeri ve sallanan bir şey olmasın diyorsan bakabilirsin isminin önemi yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
yemek masası olunca noluyor anlamadım
sağlam bir masa gram sallanmıyor
1200 tl değil 1119tl ve 100tl de kupon var 1019tlSöylediğim bütçeyi aşıyor ve 1200 lira suntaya vermek saçmalık![]()
Çok demişBurada "tanıdık" bir marangozcuya sordum ortalama fiyat olarak 3000 TL verdi yazlık yerde yaşıyorum her şey çok pahalı o yüzden![]()