Neler Yeni

Yardım Masaüstü pencere yöneticisi YÜKSEK GPU kullanımı sorunu

Huseyinatik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
Hüseyin Atik
Arkadaşlar 3 günden beri oyunlarda durduk yere anlık droplar yiyorum. Oyunlarda GPU kullanımı 99'dan aniden 80e falan düşüyordu ve takılmalar oluyordu. (Ets2 de)
Bugün görev yöneticisinden baktığımda sistem boştayken masaüstü pencere yöneticisi ve istemci sunucu çalışma zamanı GPU'yu %40'a kullanıyordu. Bunun normal olduğunu düşünmüyorum. Bu sorunu nasıl çözerim?

NOT: Masaüstünde görev yöneticisi penceresini hareket ettirdiğimde masaüstü pencere yöneticisi %35'lere, sadece mouse'u hareket ettirdiğimde ise istemci sunucu çalışma zamanı %20'lere fırlıyor.
GPU: 1660Süper
CPU: R5 3500x
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar lütfen bilenler yardımcı olsun

up upup

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Can Coşkun
bende de aynı sorun var anlamadım win 11 kullanıyorum 3080 ile

Bu arada son driver update ile ilgili sorun şuan çözdüm,
Driver Version: 522.25 - Release Date: Wed Oct 12, 2022 olan Updateyi bir önceki sürüm ile değiştir sorun çözüldü bende.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Salih abay
Arkadaşlar 3 günden beri oyunlarda durduk yere anlık droplar yiyorum. Oyunlarda GPU kullanımı 99'dan aniden 80e falan düşüyordu ve takılmalar oluyordu. (Ets2 de)
Bugün görev yöneticisinden baktığımda sistem boştayken masaüstü pencere yöneticisi ve istemci sunucu çalışma zamanı GPU'yu %40'a kullanıyordu. Bunun normal olduğunu düşünmüyorum. Bu sorunu nasıl çözerim?

NOT: Masaüstünde görev yöneticisi penceresini hareket ettirdiğimde masaüstü pencere yöneticisi %35'lere, sadece mouse'u hareket ettirdiğimde ise istemci sunucu çalışma zamanı %20'lere fırlıyor.
GPU: 1660Süper
CPU: R5 3500x

Arkadaşlar lütfen bilenler yardımcı olsun

up upup
çözebildiniz mi hocam

Top Bottom