Neler Yeni

Masaüstü Simgeleri Değişti Yardım

Messinin Ronaldosu

80+ Bronze
Merhaba Arkadaşlar ben bilgisayarıma ldplayer yükledim yanında avg antivirüs yüklendi ama kendi kendine yüklendi sonra silmeye çalıştım olmadı en son güvenli modla biseyler yapıp sildim ama bi kaç dosya kaldı silinmedi. Geçende tam virüs taraması yaptım 200.000 dosya tarıyordu şimdi bu ldplayer mevzunundan sonra taranan dosya 800.000 oldu birsürü dosya birikti yani sonra geçerli tehdit yok dedi ama şüpheliyim, sonra tüm uygulamaların simgesi internet explorer simgesi oldu meselâ bir uygulamayı açtığımda masaüstüne yükleniyor diyor ne yapmam lazım acil yardımınız lazım virüs olabilirmi sistem dosyalarinimi sildim ne yaptim bilmiyorum yardım..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba Arkadaşlar ben bilgisayarıma ldplayer yükledim yanında avg antivirüs yüklendi ama kendi kendine yüklendi sonra silmeye çalıştım olmadı en son güvenli modla biseyler yapıp sildim ama bi kaç dosya kaldı silinmedi. Geçende tam virüs taraması yaptım 200.000 dosya tarıyordu şimdi bu ldplayer mevzunundan sonra taranan dosya 800.000 oldu birsürü dosya birikti yani sonra geçerli tehdit yok dedi ama şüpheliyim, sonra tüm uygulamaların simgesi internet explorer simgesi oldu meselâ bir uygulamayı açtığımda masaüstüne yükleniyor diyor ne yapmam lazım acil yardımınız lazım virüs olabilirmi sistem dosyalarinimi sildim ne yaptim bilmiyorum yardım..
Ve bilgisayarda hafif fps düşmesi yasiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,911
İsim
Emir Yusuf
Çok fazla verin yoksa bilgisayara format deneyebilirsin. Bir uygulama kurarken yanında yüklediği tarayıcı/antivirüs gibi uygulamaları kurmamaya özen göstermek gerek.

Messinin Ronaldosu

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok fazla verin yoksa bilgisayara format deneyebilirsin. Bir uygulama kurarken yanında yüklediği tarayıcı/antivirüs gibi uygulamaları kurmamaya özen göstermek gerek.
Format atamamki bisey olmaz Herhalde demi

Ama virüs taraması yaptım (tam tarama) tehdit yok dedi

The King of Comedy

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
ldplayer ile virüsün alakası yok keşke yüklerken okuyarak continue deseydin.
bu kadar tantanaya gerek yoktu hibit veya revo unins ile kökten temizlerdin el ile silmek mantıklı olmamış.
çıkan hatalardan da bir şey anlamadım varsayılan uygulamalar değişmiş gibi görünüyor.
cmd aç sfc /scannow komutu ver bakalım silinen sistem dosyası varsa onarır geri, yükler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,911
İsim
Emir Yusuf

Messinin Ronaldosu

80+ Bronze
Yani kurduğunuz programın yanında ne kurduğunu anlayamazsınız. Emin olamadım açıkçası dediklerinizden. Yerinizde olsam format atardım
Ya ld player yükledim yanında avg antivirüs yükledi bisey olmaz herhalde

ldplayer ile virüsün alakası yok keşke yüklerken okuyarak continue deseydin.
bu kadar tantanaya gerek yoktu hibit veya revo unins ile kökten temizlerdin el ile silmek mantıklı olmamış.
çıkan hatalardan da bir şey anlamadım varsayılan uygulamalar değişmiş gibi görünüyor.
cmd aç sfc /scannow komutu ver bakalım silinen sistem dosyası varsa onarır geri, yükler.
Hibitimi önerirsin revoyumu

Messinin Ronaldosu

80+ Bronze

The King of Comedy

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
bende ld player yükledim test için de bende avg falan yüklemedi emin misin ld nin yüklediğinden ?

1663152407222.png

son yüklenenlerde de görünmüyor
1663152453878.png

steamden indirdiğim oyunların simgesi internet explorer oldu
kısayolu sil, steam den kısayol oluştur bakalım düzelecek mi?

TahinPekmez

80+ Silver
Bilgisayarımdan geçmişi geri yükle yap kurtul

Geçmiş tarihe dön

Messinin Ronaldosu

80+ Bronze

Geçmiş tarihe dön
Nasıl yani

Geçmiş tarihe dön
Ya okadar gerek varmı bi avg yükledi diye

bende ld player yükledim test için de bende avg falan yüklemedi emin misin ld nin yüklediğinden ?

Alıntıyı görüntüle
son yüklenenlerde de görünmüyor
Alıntıyı görüntüle

kısayolu sil, steam den kısayol oluştur bakalım düzelecek mi?
Hocam dosya sayısı 200.000den 800.000 oldu ya niye öyle oldu anladım virusde yok

Kaan31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Tuna
Nasıl yani

Ya okadar gerek varmı bi avg yükledi diye

Hocam dosya sayısı 200.000den 800.000 oldu ya niye öyle oldu anladım virusde yok
Benimde masaüstü simgelerim o hale gelmişti bi çözümü varsa rez bırakıyorum haberder edin hocam

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,440
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Kaspersky Cloud free yükleyin. Programı tam olarak güncelleyin.

Sonra sistemi tam olarak tarayın. Virüsü bulucaktır büyük ihtimal.

Top Bottom