Messinin Ronaldosu
80+ Bronze
Merhaba Arkadaşlar ben bilgisayarıma ldplayer yükledim yanında avg antivirüs yüklendi ama kendi kendine yüklendi sonra silmeye çalıştım olmadı en son güvenli modla biseyler yapıp sildim ama bi kaç dosya kaldı silinmedi. Geçende tam virüs taraması yaptım 200.000 dosya tarıyordu şimdi bu ldplayer mevzunundan sonra taranan dosya 800.000 oldu birsürü dosya birikti yani sonra geçerli tehdit yok dedi ama şüpheliyim, sonra tüm uygulamaların simgesi internet explorer simgesi oldu meselâ bir uygulamayı açtığımda masaüstüne yükleniyor diyor ne yapmam lazım acil yardımınız lazım virüs olabilirmi sistem dosyalarinimi sildim ne yaptim bilmiyorum yardım..
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ve bilgisayarda hafif fps düşmesi yasiyorumMerhaba Arkadaşlar ben bilgisayarıma ldplayer yükledim yanında avg antivirüs yüklendi ama kendi kendine yüklendi sonra silmeye çalıştım olmadı en son güvenli modla biseyler yapıp sildim ama bi kaç dosya kaldı silinmedi. Geçende tam virüs taraması yaptım 200.000 dosya tarıyordu şimdi bu ldplayer mevzunundan sonra taranan dosya 800.000 oldu birsürü dosya birikti yani sonra geçerli tehdit yok dedi ama şüpheliyim, sonra tüm uygulamaların simgesi internet explorer simgesi oldu meselâ bir uygulamayı açtığımda masaüstüne yükleniyor diyor ne yapmam lazım acil yardımınız lazım virüs olabilirmi sistem dosyalarinimi sildim ne yaptim bilmiyorum yardım..