Z Zertyuh 80+ Bronze Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 574 Reaksiyon skoru 65 20 Ekim 2025 #1 bilgisayarım için 5k bandında bir hoparlör veya soundbar felan arıyorum dış görünüşü önemli ona göre tavsiyede bulunur musunuz
bilgisayarım için 5k bandında bir hoparlör veya soundbar felan arıyorum dış görünüşü önemli ona göre tavsiyede bulunur musunuz
forcebladeoci 80+ Katılım 19 Ekim 2025 Mesajlar 13 Reaksiyon skoru 4 25 Ekim 2025 #2 Zertyuh yazmış: bilgisayarım için 5k bandında bir hoparlör veya soundbar felan arıyorum dış görünüşü önemli ona göre tavsiyede bulunur musunuz Devamı için tıklayın... ne amaçla kullanacaksın?, müzik dinleyeceksen hangi tarz dinleyeceksin? Bunları cevaplarsan ona göre öneride bulunabilirim, marka model söylemesem bile uygun ürünün olması gereken özelliklerini yazarım siz bulursunuz
Zertyuh yazmış: bilgisayarım için 5k bandında bir hoparlör veya soundbar felan arıyorum dış görünüşü önemli ona göre tavsiyede bulunur musunuz Devamı için tıklayın... ne amaçla kullanacaksın?, müzik dinleyeceksen hangi tarz dinleyeceksin? Bunları cevaplarsan ona göre öneride bulunabilirim, marka model söylemesem bile uygun ürünün olması gereken özelliklerini yazarım siz bulursunuz
DieSpie 80+ Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 180 Reaksiyon skoru 63 25 Ekim 2025 #3 Zertyuh yazmış: bilgisayarım için 5k bandında bir hoparlör veya soundbar felan arıyorum dış görünüşü önemli ona göre tavsiyede bulunur musunuz Devamı için tıklayın... https://www.zuhalmuzik.com/audio-pr...rNpbBoAwHIfN_iQllhvqjT5gL5nLj0Hq1fsVYhoF3Jf8o kablo ile de kullanabilirsin bluetooth ile de , ben aldığımda kampayadaydık 6k ya 2 tane almıştım. O zamandan beri monitör hoparlörler dışında tatmin etmiyor, arabamın hoparlörü kısık olduğu için arabada bile kullanıyorum bazen
Zertyuh yazmış: bilgisayarım için 5k bandında bir hoparlör veya soundbar felan arıyorum dış görünüşü önemli ona göre tavsiyede bulunur musunuz Devamı için tıklayın... https://www.zuhalmuzik.com/audio-pr...rNpbBoAwHIfN_iQllhvqjT5gL5nLj0Hq1fsVYhoF3Jf8o kablo ile de kullanabilirsin bluetooth ile de , ben aldığımda kampayadaydık 6k ya 2 tane almıştım. O zamandan beri monitör hoparlörler dışında tatmin etmiyor, arabamın hoparlörü kısık olduğu için arabada bile kullanıyorum bazen