Neler Yeni

Masaüstü uyumlu gamepad

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Göktuğ Tosun
bilgisayarım için oyunlarda oynamalık gamepad kol bakıyorum. kablo ile bağlayıp oynicam masaüstüm olduğundan bluetooth yok. F/P hangi gamepad önerirsiniz?

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Ali Gezen

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Ali Gezen
Hocam mümkün ise 1000 tl yi geçmesin. Tabi ne kadar mümkün bu fiyatla bilmiyorum, çok kaliteli bişey beklemiyorum. Zaten çok aktif kullanmicam arada canım sıkılınca takıp oynicam.
o fiyat bandında şunu alabilirsin

Eğer biraz daha eklersen kablosuz var usb dongle ile kullanabiliyorsun

Fakat bana soracak olursan ikiside yılların ürünü... İkinci elden temiz bi monster pusat clutch bulabilirsen onu al derim.

quartle

80+ Gold
f310 ve f710 ikisini de önermem açıkçası temudan çok güzel kollar denk geliyor ona bakabilirsin ya da çakma ds4 ds5 bakabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Göktuğ Tosun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam zaten arada bir kullanacağım çok büyük bişey aradığım sölenmez. gezinirken xbox 360 kolu buldum alınır mı? sizce? https://www.trendyol.com/mkmteknolo...8002?boutiqueId=61&merchantId=283024&v=1.89.6
Mesaj otomatik birleştirildi:

bide 2. el için ayıracak bi vaktim yok aktif olarak çalışıyorum o yüzden direk sipariş vereceğim.

f310 ve f710 ikisini de önermem açıkçası temudan çok güzel kollar denk geliyor ona bakabilirsin ya da çakma ds4 ds5 bakabilirsin
hocam bildiğiniz bi yer varsa ds4 satan link atarsanız sevinirim.

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Ali Gezen
Hocam zaten arada bir kullanacağım çok büyük bişey aradığım sölenmez. gezinirken xbox 360 kolu buldum alınır mı? sizce? https://www.trendyol.com/mkmteknolo...8002?boutiqueId=61&merchantId=283024&v=1.89.6

bide 2. el için ayıracak bi vaktim yok aktif olarak çalışıyorum o yüzden direk sipariş vereceğim.

Bunlar replika ürünler 5 para etmez. İkinci el ile uğraşmam direk sipariş vericem demişsiniz sahibinden param güvende ile normal kargo gibi sipariş verebiliyorsunuz. Ürün sıkıntılı çıkarsa 2 gün içinde iade edebiliyorsunuz. Bana soracak olursan en mantıklı seçim monster alman olur. Ki rahatlıkla bulabiliyorsun 1000tl civarına. Bunlar pazarlıksız fiyatı.

Ekler

• resim_2025-02-13_221144041.png
    resim_2025-02-13_221144041.png
    175.3 KB · Hit: 10

quartle

80+ Gold

o xbox kolu da çakma yüksek yorumlu herhangi bir ds4 alabilirsiniz

Bunlar replika ürünler 5 para etmez. İkinci el ile uğraşmam direk sipariş vericem demişsiniz sahibinden param güvende ile normal kargo gibi sipariş verebiliyorsunuz. Ürün sıkıntılı çıkarsa 2 gün içinde iade edebiliyorsunuz. Bana soracak olursan en mantıklı seçim monster alman olur. Ki rahatlıkla bulabiliyorsun 1000tl civarına. Bunlar pazarlıksız fiyatı.
katılmıyorum 5 para etmez lafına f310 dan falan daha iyi ben yıllardır yan sanayi kol kullanıyorum bu fiyata güzel

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Ali Gezen

katılmıyorum 5 para etmez lafına f310 dan falan daha iyi ben yıllardır yan sanayi kol kullanıyorum bu fiyata güzel
Doğrudur fakat 600-800 küsür replika ürüne vermektense ikinci elden temiz monster pusat clutchlar rahatlıkla bulunabiliyor 900 civarına. Ki bunlar pazarlıksız fiyatlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Göktuğ Tosun

quartle

80+ Gold
12 dakika batarya ömrü :)
sandığınız kadar kötü değil ileri bi teknoloji değil joystick bu ben 2 saat fifa oynuyorum bitmiyor mesela bi kaç arkadaşıma daha böyle çakma kol aldırdım hiçbirinde sorun çıkmadı

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Ali Gezen
sandığınız kadar kötü değil ileri bi teknoloji değil joystick bu ben 2 saat fifa oynuyorum bitmiyor mesela bi kaç arkadaşıma daha böyle çakma kol aldırdım hiçbirinde sorun çıkmadı
Doğrudur hocam zaten ps cafelerde bile 2. kollar replika hep. Benim demek istediğim replikaya o bütçeyi ayırmaktansa ikinci el ama kaliteli bir gamepad kullanılabilir.

Top Bottom