Neler Yeni

Masaüstü Wifi

kayınchu

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
eski masaüstümde anakartta wifi kartı yok yani etherneti çıkarttığım zaman çevredeki ağları göremiyorum modemde hemen bilgisayarın yanında fakat modemi taşıyacağım ama taşıdığım yerden ethernet çekemem bilgisayarımın çevredeki wifiları görmesi için ne yapmam gerekiyor

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
eski masaüstümde anakartta wifi kartı yok yani etherneti çıkarttığım zaman çevredeki ağları göremiyorum modemde hemen bilgisayarın yanında fakat modemi taşıyacağım ama taşıdığım yerden ethernet çekemem bilgisayarımın çevredeki wifiları görmesi için ne yapmam gerekiyor
adaptör alabilirsin

kayınchu

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ouzkskn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
....
bunu direkt bilgisayara takıp driverı varsa yükleyeceğim ve kullanmaya başlacağım değil mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

yeni bir bilgisayar aldım ve eskisini de internete bağlı tutmam gerek modemi yenisinin yanına taşıyacağım

Evet Direk takıp kullanabilirsiniz. Driver yüklemeye gerek duymayabilir.

firatbey

80+ Silver
bunu direkt bilgisayara takıp driverı varsa yükleyeceğim ve kullanmaya başlacağım değil mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

yeni bir bilgisayar aldım ve eskisini de internete bağlı tutmam gerek modemi yenisinin yanına taşıyacağım

Yani dediğim gibi eğer oyun ağırlıklı kullanacaksan çok çekersin adaptörden. Ping yüzünden rahat oynatmıyor.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183