Masaüstü Wifi

kayınchu

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,252
eski masaüstümde anakartta wifi kartı yok yani etherneti çıkarttığım zaman çevredeki ağları göremiyorum modemde hemen bilgisayarın yanında fakat modemi taşıyacağım ama taşıdığım yerden ethernet çekemem bilgisayarımın çevredeki wifiları görmesi için ne yapmam gerekiyor

eski masaüstümde anakartta wifi kartı yok yani etherneti çıkarttığım zaman çevredeki ağları göremiyorum modemde hemen bilgisayarın yanında fakat modemi taşıyacağım ama taşıdığım yerden ethernet çekemem bilgisayarımın çevredeki wifiları görmesi için ne yapmam gerekiyor
adaptör alabilirsin

İnternetin iyiyse şuanda aman adaptör alayım deme çöp oyun oynayamazsın.

bunu direkt bilgisayara takıp driverı varsa yükleyeceğim ve kullanmaya başlacağım değil mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yeni bir bilgisayar aldım ve eskisini de internete bağlı tutmam gerek modemi yenisinin yanına taşıyacağım

Evet Direk takıp kullanabilirsiniz. Driver yüklemeye gerek duymayabilir.

bunu direkt bilgisayara takıp driverı varsa yükleyeceğim ve kullanmaya başlacağım değil mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yeni bir bilgisayar aldım ve eskisini de internete bağlı tutmam gerek modemi yenisinin yanına taşıyacağım

Yani dediğim gibi eğer oyun ağırlıklı kullanacaksan çok çekersin adaptörden. Ping yüzünden rahat oynatmıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,948
Üyeler
185,004
Son üye
Blackeye183
Geri