Neler Yeni

Masaüstü yer değiştiriyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Emin Kurt
Merhaba masaüstümdeki programlar sürekli yer değiştiriyor. Otomatik düzenle kapalı fakat yinede yer değiştiriyor haliyle buda çok can sıkıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ekler

• IMG20211213012811.jpg
    IMG20211213012811.jpg
    1.6 MB · Hit: 40

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
Merhaba masaüstümdeki programlar sürekli yer değiştiriyor. Otomatik düzenle kapalı fakat yinede yer değiştiriyor haliyle buda çok can sıkıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
İki ekran kullanıyorsan olmuş olabilir. Ben iki ekran kullanırken ara sıra oluyor böyle. Veya çözünürlük değiştirmenden dolayı olabilir, oyunları çözünürlüğü aynı tutarak oynamaya çalış.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Emin Kurt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İki ekran kullanıyorsan olmuş olabilir. Ben iki ekran kullanırken ara sıra oluyor böyle. Veya çözünürlük değiştirmenden dolayı olabilir, oyunları çözünürlüğü aynı tutarak oynamaya çalış.
Çözünürlük ayarlarıyla oynamadım. Çift ekranda kullanmıyorum

Juiclair0

80+ Silver
bendede oluyor masaüstü simgelerini küçük kullanıyorum bu yüzden orantili bir şekilde düzenledim takıntılıyım renklerine göre işlevlerine göre googleye girdim çıktım eski haline dönmüş şaka gibi :D

Top Bottom