Neler Yeni

Masaüstümü Almalıyım Yoksa Laptopmu

sefaselvi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Sefa Selvi
Arkadaşlar yazın pc almayı düşünüyorum ama masaüstümü yoksa laptopmu almalıyım karar veremedim laptop daha cazip geliyor küçük kullanımı daha kolay ama laptopa verilen parayla güzel bi masaüstü dizilir onuda biliyorum yani genel olarak böyle derler ya :)
Neyse ben ögrenciyim ama kendi şehrimde öyle pc yi yanımda taşımak gibi bi derdim yok buna ragmen laptop almayı düşünüyorum ne kadarlık bi laptop almalıyımki rahat rahat oyun oynuyum oynucam oyunlar da pubg cs go gibi oyunlar masaüsyü ile çok aşırı bir fark olurmu

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,162
İsim
Musa
Arkadaşlar yazın pc almayı düşünüyorum ama masaüstümü yoksa laptopmu almalıyım karar veremedim laptop daha cazip geliyor küçük kullanımı daha kolay ama laptopa verilen parayla güzel bi masaüstü dizilir onuda biliyorum yani genel olarak böyle derler ya :)
Neyse ben ögrenciyim ama kendi şehrimde öyle pc yi yanımda taşımak gibi bi derdim yok buna ragmen laptop almayı düşünüyorum ne kadarlık bi laptop almalıyımki rahat rahat oyun oynuyum oynucam oyunlar da PUBG cs go gibi oyunlar masaüsyü ile çok aşırı bir fark olurmu
Masaüstü al. İleri de laptop aldığına pişman olursun.

QİKUA

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,935
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Bana kalırsa masaüstü çok daha mantıklı

motive

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
motive
yanında taşımayacaksan masaüstü al

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Enes
ya durumdan duruma göre deüişir eğer gezmeyi seven birisi isen laptop almalısın eğer vaktin var ve çoğu vvakti evde geçiriyorsan amsaüstü almalısın yani durumdan duruma göre değişmekte

TamerKs

80+ Silver
bence masaüstü

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Berkan Öksüz
Zamanında bu ikilemde kalıp laptop almış biri olarak söylüyorum laptop alırsan ileride pişman olursun. Masaüstü daha mantıklı eğer bilgisayarı aktif bir şekilde taşımayacaksan.

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,162
İsim
Musa
ya durumdan duruma göre deüişir eğer gezmeyi seven birisi isen laptop almalısın eğer vaktin var ve çoğu vvakti evde geçiriyorsan amsaüstü almalısın yani durumdan duruma göre değişmekte
Arkadaşın konusunu okuduysan eğer sabit, yer değiştirmeyen birisi imiş. O yüzden masaüstü dedim. Bende biliyorum gezen kişiye masaüstü gitmeyeceğini :)

MrYılmazer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Yusuf Yılmazer
Neyse ben ögrenciyim ama kendi şehrimde öyle pc yi yanımda taşımak gibi bi derdim yok buna ragmen laptop almayı düşünüyorum ne kadarlık bi laptop almalıyımki rahat rahat oyun oynuyum oynucam oyunlar da PUBG cs go gibi oyunlar masaüsyü ile çok aşırı bir fark olurmu
okulda da kullanacaksan laptop alman gerekir. 8k lik bir laptop işini görür

sefaselvi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Sefa Selvi
Neden ki yani ne gibi dezavantajları olur ilerde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zamanında bu ikilemde kalıp laptop almış biri olarak söylüyorum laptop alırsan ileride pişman olursun. Masaüstü daha mantıklı eğer bilgisayarı aktif bir şekilde taşımayacaksan.
aktif taşımıcam evde durcak sadece laptoplar daha hoşuma gidiyor ve genelde oyun için kullancam ne yüzden pişman olurum laptop alırsam
Mesaj otomatik birleştirildi:

okulda da kullanacaksan laptop alman gerekir. 8k lik bir laptop işini görür
okul için kullanmıcam sadece oyun :D

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,162
İsim
Musa
Neden ki yani ne gibi dezavantajları olur ilerde
Dostum. Birincisi ve en önemlisi laptop, aynı özellikte ki masaüstü pc'ye göre daha pahalıdır. Laptop'ta ileride yükseltme yapmak istersen alanın çok kısıtlıdır. Masaüstün de oyun oynamak daha rahat ve daha kolaydır. Bunlar yeterlidir sanırım.

Onurkotlutok05

80+ Gold
o-o paraya masaüstü toplarsın diyenler gelmeden

masaüstü

sefaselvi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Sefa Selvi
Dostum. Birincisi ve en önemlisi laptop, aynı özellikte ki masaüstü pc'ye göre daha pahalıdır. Laptop'ta ileride yükseltme yapmak istersen alanın çok kısıtlıdır. Masaüstün de oyun oynamak daha rahat ve daha kolaydır. Bunlar yeterlidir sanırım.
tamamdır teşekkürler önerin için
Bide pc parçalarına hakim degilim pek ne özelliklerde almalıyım sence 8k bütçem var monitör dahil bir şey önerirsen sevinirim :) Monitörüde Curved olmasını tercih ederim :)

Top Bottom