Çözüldü✓ Masaüstümü Dizüstümü Almalıyım?

Klavye ve fareden kısalım hocam bir bakayım ben elbet uyguna daha iyi bir şeyler çözülür
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fare olarak nxzt lift 2 bak ben konusunu paylaştım, kablolu olmasına takılma. 1000 lira fiyata şuan çok iyi o.
Hocam toplasamda il dışına çıkartmakta sorun olmaz mı?

15.000TL'ye laptop alıp işi çözesim geliyor aslında.

Ben hala hazır sistemler daha ucuza geliyor diye biliyordum. Ekran kartsız 31K'ya toplamışsın. Piyasa ne durumda bilmiyorum ama 7500F 5060 Ti'lı pc 36K'ya satılmış, 7500F 9060 XT'li pc 31K'ymış. Bilemiyorum bana toplamak daha pahalı gözüktü
O 36.000TL'lik kasayı alırsam 10.000TL'ye diğer bileşenleri toplayamam.Mousepad, Routuer,fare, Bluetooth adaptör, monitör,klavye,masa bu bileşenler yok bende klavye mouse monitör tek başına gereksinim olsa iyidi ☹️

Son düzenleme:
Masaüstü almaya daha yakınım fakat çok fazla sorunu var.
1-) Her ürünün kargosunu bekleme
2-) Sistemi montajlama
3-) İnternetin çekip çekmemesi
4-) 27 inç alacağım için e-kitap okurken gözümü yorup yormayacağı
5-) Parçaların hepsi bugün sipariş verilse bile sanırım 15 gün sonra bilgisayar anca elime ulaşıp montajı yapılıp çalışır.
6-)Bu sene Yks'de var kazandığım takdirde sistemin evde kalıp çöp olacağını düşünüyorum.
7-) Windows ve bios ayarlarını kurma

Siz ne önerirsiniz?
yks senesindeysen laptop al aynı salaklığın geçen sene ben yaptım ailem Laptop al dedi dinlemedim gittim sistem dizdim zaten sistem dizince ders çalışma inkanın yok oyunlara sardım geçen senem çöp oldu 880k sıralama yaptım yazın kendi kendime dedim ben ne yapıyorum a. direk sistemi koydum ilana sattım tablet çektim şuan ağlayarak ders çalışıyorum geçen senenin pişmanlığını yaşıyorum. yani uzun lafın kısası yks senesi ya tablet ya laptop bilgisayar varsa kafanda Laptop al oyun oynarsın arada bende kafa dağıtmak için oynuyorum arada. laptop alırsan seneye kendinle götürürsün ben bu sene kazanırsam mecbur Laptopta alacağım. dediklerimi sağlam bir şekilde düşün...

Yeni çıkan laptoplar masaüstüne benzer performans veriyor zaten, montaj işlemi zor ama laptopta takıyosun fişe oynuyosun gaming serilerinde

yks senesindeysen laptop al aynı salaklığın geçen sene ben yaptım ailem Laptop al dedi dinlemedim gittim sistem dizdim zaten sistem dizince ders çalışma inkanın yok oyunlara sardım geçen senem çöp oldu 880k sıralama yaptım yazın kendi kendime dedim ben ne yapıyorum a. direk sistemi koydum ilana sattım tablet çektim şuan ağlayarak ders çalışıyorum geçen senenin pişmanlığını yaşıyorum. yani uzun lafın kısası yks senesi ya tablet ya laptop bilgisayar varsa kafanda Laptop al oyun oynarsın arada bende kafa dağıtmak için oynuyorum arada. laptop alırsan seneye kendinle götürürsün ben bu sene kazanırsam mecbur Laptopta alacağım. dediklerimi sağlam bir şekilde düşün...
İnternetim pek iyi çekmediğinden dolayı oyun oynayamam maalesef, masaüstü sistemi toplayıp bir kenarda bekletsem nasıl olur dicem o zamanda ürünlerin sorunlu olup olmadığı hakkında fikir edinemiyorum.

İnternetim pek iyi çekmediğinden dolayı oyun oynayamam maalesef, masaüstü sistemi toplayıp bir kenarda bekletsem nasıl olur dicem o zamanda ürünlerin sorunlu olup olmadığı hakkında fikir edinemiyorum.
23kya 14400f rx 7600 sistem vardı geçen, onu alsan geri kalan 17k'ya mouse, klavye, masa, monitör her türlü çözersin

23kya 14400f rx 7600 sistem vardı geçen, onu alsan geri kalan 17k'ya mouse, klavye, masa, monitör her türlü çözersin
Evet hocam vatanda vardı ama şöyle bir plan yaptım attığım konudaki sistemi tek tek dizeyim üniversite kazanınca sistem kardeşime kalır bende üniversite için 15.000TL'ye bir laptop alır işimi görürüm.

Evet hocam vatanda vardı ama şöyle bir plan yaptım attığım konudaki sistemi tek tek dizeyim üniversite kazanınca sistem kardeşime kalır bende üniversite için 15.000TL'ye bir laptop alır işimi görürüm.
Tek tek dizmek daha pahalı değil mi hocam? bu tarz bir sistem bekleyip onu al bence.

Tek tek dizmek daha pahalı değil mi hocam? bu tarz bir sistem bekleyip onu al bence.
Ekran kartı eklenincede bütçemi aşıyor.Kasayı topladm diyelim çevre bileşenlerinden hiçbiri elimde yok attığım konuda hersey dahil fiyat 40.000TL bileşenlerde çok kaliteli B650M-R,Kaliteli 750w PSU vb.

Ekran kartı eklenincede bütçemi aşıyor.Kasayı topladm diyelim çevre bileşenlerinden hiçbiri elimde yok attığım konuda hersey dahil fiyat 40.000TL bileşenlerde çok kaliteli B650M-R,Kaliteli 750w PSU vb.
Mesela ryzen 5 5600 ile 4060 sistem toplasak üstüne kalan çevre bileşenleriyle de 40kya gelse alır mısın?

Mesela ryzen 5 5600 ile 4060 sistem toplasak üstüne kalan çevre bileşenleriyle de 40kya gelse alır mısın?
Yok hocam,onu alacağıma laptop alırım daha iyide işte sistem için hevesim var.

Paylaştığım sistemi tek tek toplayıp alacağım, yaz olunca da 15.000TL'ye laptop alıp devam ederim.Babam masaüstüne izin vermezse mecbur ucuza laptop alırım.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,413
Üyeler
183,831
Son üye
kadirw
Geri