- Konu Sahibi Konu Sahibi
özür dilerim fark etmemişim yaptınız mı?hayır ilk yazınca Shell Icons yazacağına Shall Icons yazmıssın
özür dilerim fark etmemişim yaptınız mı?hayır ilk yazınca Shell Icons yazacağına Shall Icons yazmıssın
geri aldım hocam. bu arada windows 10 zatenwindows 10da sanırım bu yazamyı unutmuşum düzelteyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
tam olarak anlamadım ss atma şansınız var mı? Win 10 olması gerekiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
geri silince düzeldi demi.
tam olarak rehberdeki gibi uygulayınca bir sıkıntı olmaması lazımgeri aldım hocam. bu arada windows 10 zaten
bir daha deniyorumtam olarak rehberdeki gibi uygulayınca bir sıkıntı olmaması lazım
Oldu mu?bir daha deniyorum
hocam oldu ama şöyle yaptım: yine aynı şekilde hatalı olacağını biliyordum klasörden hepsini masaüstüne attım yaptım olduOldu mu?
neden olduğunu bilmiyorum ama masaüstü güzel olmuş bende öyle bi sıkıntı yokhocam oldu ama şöyle yaptım: yine aynı şekilde hatalı olacağını biliyordum klasörden hepsini masaüstüne attım yaptım oldu Alıntıyı görüntüle
sonra everything klasörüne geri taşıdım ve sonuç:
Alıntıyı görüntüleeskisi gibi oldu yine. Kısayol simgesi yerine kocaman bir kare.
acaba kısayolları silip steam içinden kısayol oluştur mu desem ?neden olduğunu bilmiyorum ama masaüstü güzel olmuş bende öyle bi sıkıntı yok
Güzel olmuş, eline sağlık.Sadece Win 10 da çalışır
Alıntıyı görüntüle
Bu estetikliği bozan oku kaldırıcaz dostlar
1. Başlattan çalıştırı açın
2. Çalıştıra regedit yazın
3. Bu kodu attığım fotoğraftaki yere yapıştıryorsunuz HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer
Alıntıyı görüntüle
4. Explorer içinde Shell Icons adındaki alt anahtarı bulun, eğer bulamazsanız oluşturucaz. (Sağ tık > Yeni > Anahtar (Anahtar adı Shell Icons yapmayı unutmayın) ) ( Bunu soldaki dosyalarla yapıyoruz bu arada)
5. Shell Icons'u seçin sonra sağ taraftaki boşluğa yeni dize oluşturucaz. (Sağ tık > Yeni > Dize Değeri)
6. Dize adını açtığınız gibi 29 yapın sonra değişmiyor sanırsam adı ama yapamazsanız da silip tekrar dize oluşturun adını 29 koyun
Alıntıyı görüntüle7. Dize adına çift tıklayıp alttaki değer verisi kısmına da bunu kopyalayıp yapıştırın %windir%\System32\shell32.dll,-50
8. Sistemi yeniden başlatınca kısayol okları artık kalkıcak ve masaüstü estetik bir görüntü kazanıcak
Alıntıyı görüntüle
Umarım yardımcı olmuşumdur fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim
orayı bilemiyorumacaba kısayolları silip steam içinden kısayol oluştur mu desem ?
yaptım masaüstünde okey ama klasörün içinde olmuyor.orayı bilemiyorum
tamam çözdüm çok büyük olunca o gözüküyor görünümden orta boyutlu diyorsun düzeliyor. (BU SORUNU YAŞAYANLARIN DİKKATİNE)orayı bilemiyorum