Neler Yeni

Rehber Masaüstündeki Kısayol Okunu Kaldırma

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,564
İsim
Samet Kaya
eğer programın lisansına para verdiyseniz silin bence malwarebytes indirin hem tikten kurtulmuş olursunuz hem de güvenli bir programa geçmiş olursunuz (şu an ki kullandığınız programın güvenilirliğini bilmiyorum o yüzden güvenilirilik konusunda pek fazla yorum yapmak istemem)
Hocam malwarebytes lisansı var bende 2021 hazirana kadar onu mu kullanayım diyorsunuz eski pcde kurtulamadım malwarebytesdan

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,147
İsim
Ensar
Sadece Win 10 da çalışır
Alıntıyı görüntüle
Bu estetikliği bozan oku kaldırıcaz dostlar
1. Başlattan çalıştırı açın
2. Çalıştıra regedit yazın
3. Bu kodu attığım fotoğraftaki yere yapıştıryorsunuz HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer

Alıntıyı görüntüle

4. Explorer içinde Shell Icons adındaki alt anahtarı bulun, eğer bulamazsanız oluşturucaz. (Sağ tık > Yeni > Anahtar (Anahtar adı Shell Icons yapmayı unutmayın) ) ( Bunu soldaki dosyalarla yapıyoruz bu arada)
5. Shell Icons'u seçin sonra sağ taraftaki boşluğa yeni dize oluşturucaz. (Sağ tık > Yeni > Dize Değeri)
6. Dize adını açtığınız gibi 29 yapın sonra değişmiyor sanırsam adı ama yapamazsanız da silip tekrar dize oluşturun adını 29 koyun
Alıntıyı görüntüle7. Dize adına çift tıklayıp alttaki değer verisi kısmına da bunu kopyalayıp yapıştırın %windir%\System32\shell32.dll,-50
8. Sistemi yeniden başlatınca kısayol okları artık kalkıcak ve masaüstü estetik bir görüntü kazanıcak :)
Alıntıyı görüntüle
Umarım yardımcı olmuşumdur fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim :)
Ben de şimdi yaptım. Güzel rehber olmuş, teşekkürler. :)(y)
yaptım masaüstünde okey ama klasörün içinde olmuyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

tamam çözdüm çok büyük olunca o gözüküyor görünümden orta boyutlu diyorsun düzeliyor. (BU SORUNU YAŞAYANLARIN DİKKATİNE)
(y)

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Faydalı konu eline sağlık.

FerhatKa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Ferhat Karalar
b
Sadece Win 10 da çalışır
Alıntıyı görüntüle
Bu estetikliği bozan oku kaldırıcaz dostlar
1. Başlattan çalıştırı açın
2. Çalıştıra regedit yazın
3. Bu kodu attığım fotoğraftaki yere yapıştıryorsunuz HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer

Alıntıyı görüntüle

4. Explorer içinde Shell Icons adındaki alt anahtarı bulun, eğer bulamazsanız oluşturucaz. (Sağ tık > Yeni > Anahtar (Anahtar adı Shell Icons yapmayı unutmayın) ) ( Bunu soldaki dosyalarla yapıyoruz bu arada)
5. Shell Icons'u seçin sonra sağ taraftaki boşluğa yeni dize oluşturucaz. (Sağ tık > Yeni > Dize Değeri)
6. Dize adını açtığınız gibi 29 yapın sonra değişmiyor sanırsam adı ama yapamazsanız da silip tekrar dize oluşturun adını 29 koyun
Alıntıyı görüntüle7. Dize adına çift tıklayıp alttaki değer verisi kısmına da bunu kopyalayıp yapıştırın %windir%\System32\shell32.dll,-50
8. Sistemi yeniden başlatınca kısayol okları artık kalkıcak ve masaüstü estetik bir görüntü kazanıcak :)
Alıntıyı görüntüle
Umarım yardımcı olmuşumdur fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim :)
ben de yaptım ama klasörde ki simgelerde siyah kare oluyor

Ekler

• resim_2021-01-24_142502.png
    resim_2021-01-24_142502.png
    238.3 KB · Hit: 44

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,147