Neler Yeni

Masaüstünden laptopa geçiş

Sozeri94

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Recep
Merhabalar,

12600KF - 32 Ram - 3060 kendimce dizdiğim sistemimin özellikleri.. hemen hemen aynı veya bi üst segment laptop almak istiyorum ama biraz da korkuyorum min. 15 senedir kasa ile oyun oynuyorum fakat yaşın ve zamanın getirdiği gerekçelerden bi gaming laptop alma isteği oluştu.. laptopda oyun oynayan veya kasadan geçiş yapanların nacizane tavsiyelerini almak istiyorum. İlgilenenlere şimdiden teşekkür ederim.

GRDL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mehmet Gürdal
Eğer alabilirsen rtx4080'li bir laptop al.
3080'i geçen bir performansı var. Tam anlamıyla çağ atlamış olursun.
Acelen yok ise 2024 modellerini bekle ama Aralık ayında indirim olabilir bunu da göz önünde bulundur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Dijital Oyun Servisleri
Ben laptopa geçtim mecburen. Çünkü evde masaüstü için ayırabileceğim bir alan yok maalesef. Sehpayı önüme çekiyorum, konsol oynar gibi koltuktan takılıyorum rahat rahat. Kambur durma, eğilme vs. yok. 4070 laptop alırsanız daha rahat edersiniz. Bütçem o kadar yok diyorsanız da, 4060 tatmin eder. Ben 4060 kullanıyorum yetiyor şu anlık bakalım.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Mecbur değilsen hiç gerek yok bence. Üniversitede okurken PCmi satıp laptop aldım üniversite bittiği gün de laptobu satıp PC aldım. Performans için kullanacaksan PCden sonra hiç tatmin etmeyecek çünkü.

Sozeri94

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Recep
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mecbur değilsen hiç gerek yok bence. Üniversitede okurken PCmi satıp laptop aldım üniversite bittiği gün de laptobu satıp PC aldım. Performans için kullanacaksan PCden sonra hiç tatmin etmeyecek çünkü.
Benimkisi alışkanlık, max oynadığım oyun cs lol ‘aaa’ oyun oynama hevesim çok olmadı bu zamana kadar monitör klavyemi satmayıp canım isterse arada bağlarım diye düşünüyorum

GRDL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mehmet Gürdal
Benimkisi alışkanlık, max oynadığım oyun cs lol ‘aaa’ oyun oynama hevesim çok olmadı bu zamana kadar monitör klavyemi satmayıp canım isterse arada bağlarım diye düşünüyorum
Titanfall 2'yi bir dene

Ripple

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Ceren H.
masaüstünden laptop'a geçmiş biri olarak bildiriyorum. Şu an laptop satılık ben yeniden kasa diziyorum :)
Birebir aynı özelliklerde olursa bile masaüstü daha fazla performans veriyor her zaman. Kayda değer oyunları inanılmaz bir soğutucu desteğin yoksa çoook fan sesiyle oynuyorsun. Hep ısınıyor bi şekilde kısıtlı alanda olduğu için parçalar. Ama tabii bu benim şahsi fikrim

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
533
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
Zorunlu değilse o hatayı yapma.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Valla karar senin de bakımı hatası vs. derken masaüstünden daha dert onu söyleyeyim. Bir de masaüstü kadar stabil performans alamıyorsun zamanla.

Oppss1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Burak Ergül
masaüstünden laptop a geçiş yaparsan dünyan yıkılır masaüstü devam et laptop asla o keyfi vermiyor fan sesi ısınma sorunu çekilmiyor

Sozeri94

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Recep
Zorunlu değilse o hatayı yapma.
Kısmi zorunluluk diyelim, bangır bangır oyun oynamayacağım için sorun olacağını zannetmiyorum. Bi yandan çok istiyorum bi yandan çok korkuyorum 😑 bütçem olsa direkt alıcam ama şartlar birinden birine itiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Tyler
Merhabalar,

12600KF - 32 Ram - 3060 kendimce dizdiğim sistemimin özellikleri.. hemen hemen aynı veya bi üst segment laptop almak istiyorum ama biraz da korkuyorum min. 15 senedir kasa ile oyun oynuyorum fakat yaşın ve zamanın getirdiği gerekçelerden bi gaming laptop alma isteği oluştu.. laptopda oyun oynayan veya kasadan geçiş yapanların nacizane tavsiyelerini almak istiyorum. İlgilenenlere şimdiden teşekkür ederim.
Bekleyebilirse 2024 modellerini bekle amd 8000 serisinde daha da güçlü verimli işlemciler getiricek oyun oynamazsan şarjı 6-9 saat yerine 12 saat götürücek bir laptopa sahip olursun ki laptopla pil çok fark yaratıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,387
Üyeler
161,849
Son üye
lordizz
Top Bottom