Neler Yeni

Masaüstüne gelip duran dosyadan format ile krtulabilir miyim

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Ferhat Bilgi
arkadaşlar valorant veya lol girerken cross device.streaming.source.dll isminde bi dosya geldi ben bu dosyayı masaüstümde istemiyorum dosyayı siliyorum olmuyor oyunları sil yükle yaptım olmadı riotu komple sil yükle yaptım gene olmadı diyorum acaba bilgisayarı sıfırlasam bu dertten kurtulur muyum veya bileniniz varsa yardımcı olsun kuzene sordum sende de daha önce böyle bir dosya çıktı mı diye yok hiç başıma gelmdei dedi ne yapacağımı da bilemedim

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,462
İsim
Emre
Discord
necromancerr
arkadaşlar valorant veya lol girerken cross device.streaming.source.dll isminde bi dosya geldi ben bu dosyayı masaüstümde istemiyorum dosyayı siliyorum olmuyor oyunları sil yükle yaptım olmadı riotu komple sil yükle yaptım gene olmadı diyorum acaba bilgisayarı sıfırlasam bu dertten kurtulur muyum veya bileniniz varsa yardımcı olsun kuzene sordum sende de daha önce böyle bir dosya çıktı mı diye yok hiç başıma gelmdei dedi ne yapacağımı da bilemedim
bi zararı yok oyun açılırken onu arkada çalıştırıyor sonrasında silinmiyor ama zamanla çözülebilecek bir sorun o

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,462
İsim
Emre
Discord
necromancerr

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Ferhat Bilgi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende kendiliğinden çözüldü internettede bi çözümünü görmedim.
tam olarak nasıl oldu boşu boşna format atmayayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

detaylı anlatabilir misiniz

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,462
İsim
Emre
Discord
necromancerr
tam olarak nasıl oldu boşu boşna format atmayayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

detaylı anlatabilir misiniz
valla kanka valorantı sil yükle yaptım derken çözüldü lolde hiç gözükmüyordu zaten. yüklerkende başka diske yükledim hard diskteydi ssdye kurdum net bir şey söyleyemiyorum o yüzdenç

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Ferhat Bilgi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
valla kanka valorantı sil yükle yaptım derken çözüldü lolde hiç gözükmüyordu zaten. yüklerkende başka diske yükledim hard diskteydi ssdye kurdum
aynısını yaptım yine gitmedi ya dur bakalım ben şuan format atayım

Top Bottom