Masaya Vurdum PC Açılmamaya Başladı

Boş yapıyor işte
Bu arada oynadığı oyunun LOL Valorant veya CSGO olduğunu söylüyorm ve öyle çıkıcaktır .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Olabilir bende yaşıyorum bunları, susturma tuşları falan var onları kullanabilirsin batıyorsa.
Keşke işe yarasa da bitse.
Bu sefer oynamıyor takımı trollüyor karşıyı feedliyor.

gariptir ki bi benzeri bende de oluyor masaya vurunca ekran gidiyor fanlar %100 de dönüyor sistemi kapatıp açmak zorunda kalıyorum

Boş yapıyor muyum?
Çocuk dolu oyun.
Çocuk dolu oyunda oynanmıyor.
Boş yapmıyorum.
Allaha bile küfür ediyorlar girip sonra bize oluyor.
knk siniri kontrol edemiyorsan suç sende oyunda değil allaha küfür ediyorlarsa karışma konu senle alakalı değil onunla ile tanrı arasında evet boş yapıyon gibi neyse :F

Bu arada oynadığı oyunun LOL Valorant veya CSGO olduğunu söylüyorm ve öyle çıkıcaktır .

Keşke işe yarasa da bitse.
Bu sefer oynamıyor takımı trollüyor karşıyı feedliyor.
Elo boost yaptır kurtul kardeşim.

O an yastik aramaya zamanim olmuyo kardesim
O zaman sinirini yatıştırmak için sinirini fiziksel olarak değil de, yani kinetik olarak değil dışarı hava olarak aktar. 10 kere derin derin içini çeke çeke nefes alıp ver hatta küfür et. Rahatlayana kadar yapabilirsin. Bende de vardı bu öfke kontrol problemi ben baş parmağımın kökünü ısırıyodum sürekli kendime zarar veriyordum. Bu dediklerimi deneyerek rahatladım

Boş yapıyor muyum?
Çocuk dolu oyun.
Boş yapmıyorum.
oynama knk

Boş yapıyor muyum?
Çocuk dolu oyun.
Boş yapmıyorum.
sen istedin diye belli bi yaş altındakiler oynamasın ok

oynama knk

sen istedin diye belli bi yaş altındakiler oynamasın ok
Kabul et sen de istemiyorsun o toksikleri.

Tamamda ben 19 yasindayim kanka bu oyuna sinirlenicegimi bile bile giriyorum yardim istiyorum burda bos yapiyorsun
Oynama.
Ben valoant oynuyordum sinirleniyordum aniden bıraktım ve sinirlenme fenan olmadı.

Gencler oncelikle selam lol oynayan biriyim hayliyen sinirlenip masaya vuruyorum son 1 2 haftadit masaya vurunca pc yeniden baslatiodu kendini bende unutup vuruyodum falan bu aksam yine aynisi oldu sinirlenip masaya vurdum pc kapandi acmaya kalktigim zaman kasanin isiklari yaniyor fanlar donuyor ama monitore ekran gelmiyor klavye mouse elektirik gitmiyor sadece kasa calisiyor guc kablosunu cikarip taktim falan ama ise yaramadi nasil duzeltebilirim
Neysin sen ? o.O2

Vurmasaydın, bios resetlemeyi dene.

HDD var mı? Mefta olmuş olabilir mi diye düşünüyorum ama o zaman boot disk vs. yazardı.
Sistemi söküp baştan bi topla bence. RAM'leri vs. çıkar tak.

Geri