Maskimum 100 TL mousepad önerisi

brm333

80+
Reaksiyon skoru
24
Eski mousepadım artık zor kayıyor bana 100TL yi geçmeyecek kaliteli bir mousepad lazım orta boy olursa iyi olur çok büyük olmasın kare biçiminde olsun şimdiden teşekkürler.

Bunu kullanıyorum gayet memnunum. QCK medium da alabilirsin ama o daha küçük bundan.
Boyut o kadar mühim değil kalite olarak mesela benim eski mousepad yıkayınca çekti kalitesiz bişeydi everestin SGMx7 nin yanında gelen mousepaddı mesela siz olsanız hangisini tercih ederdiniz steelseries qck mi hyperx mi?

Attığım modele göre biraz daha küçük. Ayrıca bence kenarları dikişli bir şey alın . Hem hyperx in görüntüsü bence daha hoş.
Tamamdır hocam biraz araştırdımda qck nin galiba yanları açılıyomuş belli bir süre sonra bu hyperx in kayması falan nasıl mouse yapışmıyor değil mi uzun kullanımdada götürür mü?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bunu beğenmedim ya.

Tamamdır hocam biraz araştırdımda qck nin galiba yanları açılıyomuş belli bir süre sonra bu hyperx in kayması falan nasıl mouse yapışmıyor değil mi uzun kullanımdada götürür mü?

Hocam bunu beğenmedim ya.
Yağ gibi hocam kesinlikle yapışma gibi bir durum yok.

Onun kenarları açılıyor dostum uzun kullanımda.

Benim eski mousepadın boyutu böyle bunun gibi mi hyperınde boyutu?

https://www.incehesap.com/hyperx-fu...g-mouse-pad-fiyati-45833/?ref=akakce&v=1.35.8 burdan alsam sıkıntı çıkar mı sizce DR ın kargosundan çok çektim kitap alırken.

Ekler

• 20200830_190942.jpg
    20200830_190942.jpg
    1.6 MB · Hit: 56
Geri