Mass effect legendary editon için güzel Türkçe yama var mı?

Spect

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
415
Ücretli olarak var ancak 250 lira da vermek istemiyorum. 2. oyuna geçeceğim ve adam akıllı bir yama bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ücretli olarak var ancak 250 lira da vermek istemiyorum. 2. oyuna geçeceğim ve adam akıllı bir yama bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
O oyun zaten 3leme olarak completed edition değil miydi ben onu öyle oynayıp bitirdim tek yama Hepsine yetmişti

O oyun zaten 3leme olarak completed edition değil miydi ben onu öyle oynayıp bitirdim tek yama Hepsine yetmişti
Hocam 1. oyun için sadece adam akıllı bir yama var diğer iki oyun için maalesef kötü çeviriler.

Hocam 1. oyun için sadece adam akıllı bir yama var diğer iki oyun için maalesef kötü çeviriler.
Hmm öyle olduğunu bilmiyordum ben korsan olarak 3lemeyi bitirmiştim güzeldi türkçe yamada fena değildi benim için anlaşılabilir olması kafi

kardom nete yazınca bi sürü çıkıyor ama beğenmiyorum diyorsan da para vermen gerek. Ayriyeten de oyun için teşek kardom simdi torrentliyorum oyunu. (para verip alırdım fakat TR desteği yok o yüzden 5krş verilmez)

250 lira da veresim gelmiyor açıkcası ama son çare o bakalım.

Geri