Mastory 5AN

ufteker

80+
Reaksiyon skoru
104
Mastory 5AN
Bu sisteme aynı RAM'den bir adet daha ekleyip satın almayı düşünüyorum. Sizce fiyatı ve performansı uygun mu, bu sistemin alternatifi var mı? Yorumlarsanız sevinirim teşekkürler.
Ayrıca Gamegaraj'dan alışveriş yapan arkadaşların da yorumlarını bekliyorum, alışveriş deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim.

Mastory 5AN
Bu sisteme aynı RAM'den bir adet daha ekleyip satın almayı düşünüyorum. Sizce fiyatı ve performansı uygun mu, bu sistemin alternatifi var mı? Yorumlarsanız sevinirim teşekkürler.
Ayrıca Gamegaraj'dan alışveriş yapan arkadaşların da yorumlarını bekliyorum, alışveriş deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim.
bende o sistemi alıcam fakat daha ucuz istiyosan
bunu güçlendir daha ucuz oluyor fakat ben mastory nin kasasını falan daha çok sevdiğim için onu alıcam isteğine bağlı bu arada aquarius 5 an de ssd yi çıkarıp başka bir yerden kingston a400 alın

bende o sistemi alıcam fakat daha ucuz istiyosan
bunu güçlendir daha ucuz oluyor fakat ben mastory nin kasasını falan daha çok sevdiğim için onu alıcam isteğine bağlı bu arada aquarius 5 an de SSD yi çıkarıp başka bir yerden kingston a400 alın
Sence Aquarius'un mu kasası daha iyi yoksa Mastory'nin kasası mı? Aquarius kasada mesh panel bulunuyor hava sirkülasyonu ve soğutma açısından Mastory'e göre daha fazla performans sağlamaz mı?

Sence Aquarius'un mu kasası daha iyi yoksa Mastory'nin kasası mı? Aquarius kasada mesh panel bulunuyor hava sirkülasyonu ve soğutma açısından Mastory'e göre daha fazla performans sağlamaz mı?
olabilir dediğim gibi ben şekline göre yorum yaptım bana göre mastory nin kasası daha güzel ikiside güzel sistemler istediğini alabilirsin ve mastory 650 w ileride güncellemek istersen sıkıntı çıkartmaz

Mastory 5AN
abi sana tavsiyem:
işlemciyi 3600 yapıp alman şeklinde olur çünkü 8gb ram kolay takarsın mesela black friday de ben 240 230 liraya bile bulabileceğini düşünüyorum işlemci çok güçlü olacak 1600 af ye göre 1660 ile 1660s arasında fark tabii ki var ama bu 10 fps civarı iki kartta asla üzmez bence baştan işlemciyi yüksek alman daha doğru olur ilerde 2070S e felan geçersin.

abi sana tavsiyem:
işlemciyi 3600 yapıp alman şeklinde olur çünkü 8gb RAM kolay takarsın mesela black friday de ben 240 230 liraya bile bulabileceğini düşünüyorum işlemci çok güçlü olacak 1600 af ye göre 1660 ile 1660s arasında fark tabii ki var ama bu 10 fps civarı iki kartta asla üzmez bence baştan işlemciyi yüksek alman daha doğru olur ilerde 2070S e felan geçersin.
Teşekkür ederim

Geri