VarSevgili yaparak.
Sevgilinin nasıl bir kişiliğinin olduğunu bilemem ama alıştıra alıştıra söylemen gerekir mast yaptığını soyle durumunu anlat ne bileyim böyle şeyler isteUtanıyorum nasıl diyicem
Hocam konu kişiliği değil ben çok utangacım o nasıl olacakSevgilinin nasıl bir kişiliğinin olduğunu bilemem ama alıştıra alıştıra söylemen gerekir mast yaptığını soyle durumunu anlat ne bileyim böyle şeyler iste
Ya kanka utanma işte ya alıştira alıştıra şöyle en fazla ne tepki verebilir ki?Hocam konu kişiliği değil ben çok utangacım o nasıl olacak
Dumbell seti al her geldiğinde yorulana kadar çalış ben kendim yapıyorum işime yarıyorSoru başliktaki gibi bu aralar boş olduğum için günde 1 bazen 2 kere bile yaptığım oluyor eskisi gibi zevk alamamanın yanı sıra içimi pişmanlık duygusu kaplıyor bunu tamamen bırakmak olmasa bile nasıl ara verebilirim
Soğumasından utanıyorum evetDumbell seti al her geldiğinde yorulana kadar çalış ben kendim yapıyorum işime yarıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bundan utanmanıza gerek yok bu arada sonuçta bir insan ihtiyacı bir süre yapmazsanız uyurken otomatik oluyor zaten eğer kız falan benden nefret eder soğur diyorsanız o soğusun zaten olgunlaşmamıştır daha
Küser diye korkuyorumYa kanka utanma işte ya alıştira alıştıra şöyle en fazla ne tepki verebilir ki?
Valla kanka sende gidip abazalar gibi söyleme olgun bir sekilde kendi isteklerini dile getir onu sıkmadan ve çokta istekli görünmeden bunun bir ihtiyaç olduğunu belirterek söylesen küsmez bence.Soğumasından utanıyorum evet
Mesaj otomatik birleştirildi:
Küser diye korkuyorum
Denerim iyi gibi geldi küserse de onun hatası çocuk değiliz sonuçta ama onun gibi seven bulur muyum sanmam bu olay yüzünden ayrılırsakValla kanka sende gidip abazalar gibi söyleme olgun bir sekilde kendi isteklerini dile getir onu sıkmadan ve çokta istekli görünmeden bunun bir ihtiyaç olduğunu belirterek söylesen küsmez bence.
Benimde kız arkadaşım var ama sevgili değiliz o bu konularda biraz daha aktif gibi görünüyor sanırım yabancilar bu konularda daha olgunDenerim iyi gibi geldi küserse de onun hatası çocuk değiliz sonuçta ama onun gibi seven bulur muyum sanmam bu olay yüzünden ayrılırsak
SARAR.Ne bileyim gidip bir sigara yakmak olabilir