Neler Yeni

Matametik kaynak onerisi

mahmut89

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Melih
10 sinifim matametikte zorlaniyorum uyudugum icin bende eksiklermi kendim kapatiyim dedim YouTube hoca ve en temel en kolay Dan zora dogru kaynak onerisi Konu anlatimli kitaplarda olur .

xNotter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Yasin Sinan
10 sinifim matametikte zorlaniyorum uyudugum icin bende eksiklermi kendim kapatiyim dedim YouTube hoca ve en temel en kolay Dan zora dogru kaynak onerisi Konu anlatimli kitaplarda olur .
ben rehber matla başldım 11. sınıfım eger rehber mat istemezsen bıyıklı matamatik temel atma kitabını kampla devam edebilirsin
onu dışında okuldaki derslerini dinle sana katkısı olucaktır. Ben dinlemedim şimdi enayi gibi çalışıyorum

querencia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
klest
konuyla hem alakalı hem alakasız olarak bende aynı arkadaş gibi 8 9 10 11 12yi uyuyarak geçirdim. youtubedan önerdiğiniz hoca varmı

LutfuPasha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Lütfü A
rehber mat temel için iyi

YiğitY.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Yiğit Yenigün
konuyla hem alakalı hem alakasız olarak bende aynı arkadaş gibi 8 9 10 11 12yi uyuyarak geçirdim. youtubedan önerdiğiniz hoca varmı
Eğer harbiden sıfırsanız ilacınız bu kitap
1736282970778.png

alıp bitirin gün gün içinde ayrılmış güzel şekildede anlatıyor geç kalmadan gerçekten en sıfır düzeyseniz işinize yarar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanal olarakda Bıyıklı Matematik çevremde çok seven var göz atabilirsiniz

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Ali Gezen
Türkçe kaynağı alın bence :ROFLMAO:

YiğitY.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Yiğit Yenigün
9 10 11 12 dahilmi hocam bende 8 bile yok eksi deyim
Kitap 1-2-3-4 diye gidiyor bu 1 sadece en baş konular kitap toplama çıkarmadan başlıyor o kadar temel ama gerçekten işe yarıyor 8im bile yok diyosanız alınabilir işlem hızınızı hızlandırır bunu bitirdikten sonra youtubede hoşunuza gidien rehber,bıyıklı,mert hoca vs vs hocalardan beğendiğinizin kamp kitapını alıp devam etmeniz daha iyi olcaktır

querencia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
klest
Kitap 1-2-3-4 diye gidiyor bu 1 sadece en baş konular kitap toplama çıkarmadan başlıyor o kadar temel ama gerçekten işe yarıyor 8im bile yok diyosanız alınabilir işlem hızınızı hızlandırır bunu bitirdikten sonra youtubede hoşunuza gidien rehber,bıyıklı,mert hoca vs vs hocalardan beğendiğinizin kamp kitapını alıp devam etmeniz daha iyi olcaktır
eyvallah hocam tesekkurler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,701
Üyeler
164,718
Son üye
Anya77
Top Bottom