ben rehber matla başldım 11. sınıfım eger rehber mat istemezsen bıyıklı matamatik temel atma kitabını kampla devam edebilirsin10 sinifim matametikte zorlaniyorum uyudugum icin bende eksiklermi kendim kapatiyim dedim YouTube hoca ve en temel en kolay Dan zora dogru kaynak onerisi Konu anlatimli kitaplarda olur .
konuyla hem alakalı hem alakasız olarak bende aynı arkadaş gibi 8 9 10 11 12yi uyuyarak geçirdim. youtubedan önerdiğiniz hoca varmı
Eğer harbiden sıfırsanız ilacınız bu kitap10 sinifim matametikte zorlaniyorum uyudugum icin bende eksiklermi kendim kapatiyim dedim YouTube hoca ve en temel en kolay Dan zora dogru kaynak onerisi Konu anlatimli kitaplarda olur .
9 10 11 12 dahilmi hocam bende 8 bile yok eksi deyimEğer harbiden sıfırsanız ilacınız bu kitap
Alıntıyı görüntüle
alıp bitirin gün gün içinde ayrılmış güzel şekildede anlatıyor geç kalmadan gerçekten en sıfır düzeyseniz işinize yarar
Türkçe kaynağı alın bence10 sinifim matametikte zorlaniyorum uyudugum icin bende eksiklermi kendim kapatiyim dedim YouTube hoca ve en temel en kolay Dan zora dogru kaynak onerisi Konu anlatimli kitaplarda olur .
Kitap 1-2-3-4 diye gidiyor bu 1 sadece en baş konular kitap toplama çıkarmadan başlıyor o kadar temel ama gerçekten işe yarıyor 8im bile yok diyosanız alınabilir işlem hızınızı hızlandırır bunu bitirdikten sonra youtubede hoşunuza gidien rehber,bıyıklı,mert hoca vs vs hocalardan beğendiğinizin kamp kitapını alıp devam etmeniz daha iyi olcaktır9 10 11 12 dahilmi hocam bende 8 bile yok eksi deyim
eyvallah hocam tesekkurlerKitap 1-2-3-4 diye gidiyor bu 1 sadece en baş konular kitap toplama çıkarmadan başlıyor o kadar temel ama gerçekten işe yarıyor 8im bile yok diyosanız alınabilir işlem hızınızı hızlandırır bunu bitirdikten sonra youtubede hoşunuza gidien rehber,bıyıklı,mert hoca vs vs hocalardan beğendiğinizin kamp kitapını alıp devam etmeniz daha iyi olcaktır
hiç bilmiyorum telegram kanallarında çoğu kitabın pdfi bulunuyor diye biliyorum biraz araştırmanız gerekebilirpdf olarak bulma imkanım yokmu hocam