Neler Yeni

Mate 20 lite hard reset

Burak.twitchNietral

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Burak Öztürk
kardeşim zırt pırt şifre değiştirdiğinden şimdi de hatırlamıyor ve telefonu açamıyoruz.Ses açma ve güç tuşuna basınca girilen ekrandan deniyorum fakat ‘yes’ yazın dediği sırada klavye calısmıyor.Bilgisayardan yapabilir miyim veya başka bir yolu var mı?

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
kardeşim zırt pırt şifre değiştirdiğinden şimdi de hatırlamıyor ve telefonu açamıyoruz.Ses açma ve güç tuşuna basınca girilen ekrandan deniyorum fakat ‘yes’ yazın dediği sırada klavye calısmıyor.Bilgisayardan yapabilir miyim veya başka bir yolu var mı?
Huawei telefonlarını bilgisayardan yönetemiyorsunuz. Tuşlar ile onaylayabiliyor olmalısınız.

Mellow_.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Azad Altun
bootloader moduna aldıktan sonra twrp yükleyip şifre dosyalarını silin ben geçen telefonumu öyle kurtardım

Burak.twitchNietral

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Burak Öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Bir teknik servisle görüşün isterseniz. Yasak olabilir diye direkt link paylaşmıyorum fakat internette bir mobil yardımlaşma forumu mevcut. Gsmturkey yazarsanız çıkacaktır. Oraya sorunumuzu yazın, gün içinde profesyonellerden cevap alırsınız. Burada bu konuda profesyonel birisine denk gelmeniz oraya oranla çok daha düşük.

Burak.twitchNietral

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Burak Öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir teknik servisle görüşün isterseniz. Yasak olabilir diye direkt link paylaşmıyorum fakat internette bir mobil yardımlaşma forumu mevcut. Gsmturkey yazarsanız çıkacaktır. Oraya sorunumuzu yazın, gün içinde profesyonellerden cevap alırsınız. Burada bu konuda profesyonel birisine denk gelmeniz oraya oranla çok daha düşük.
Çok sağolun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,207
Üyeler
168,409
Son üye
Prise the sun
Top Bottom