JackRyan
80+ Silver
Bu alınır mı
ben geçen bunu aldım huawei yerine gayet memnunum.Bu alınır mı
dümdüz leptop bence oyun oynamassın doğru düzgün tek + sı slim buna vericeğine az dağa koy oled bir düz leptop alBu alınır mı
Siz olsanız attığınız acer ı mı alırdınız yoksa m2 macbook air mi alırdınız ( tabi m2 macbook air daha pahalı)ben geçen bunu aldım huawei yerine gayet memnunum.
Yükleniyor...
www.amazon.com.tr
huawei düşünenler buna da baksınlar. peşin 12x taksitle
macbookSiz olsanız attığınız acer ı mı alırdınız yoksa m2 macbook air mi alırdınız ( tabi m2 macbook air daha pahalı)
macbook geçen çok iyi indirimdeydi 16gb olan m2 bunun yerine onu alırdım sevmeme rağmen çok iyi macbooklarSiz olsanız attığınız acer ı mı alırdınız yoksa m2 macbook air mi alırdınız ( tabi m2 macbook air daha pahalı)
ne kadardımacbook geçen çok iyi indirimdeydi 16gb olan m2 bunun yerine onu alırdım sevmeme rağmen çok iyi macbooklar
hatırladım tek şey piyasadan 6 bin tl altına olduğu satıcıda hepsiburadaydı.ne kadardı
yok ya o çok iyi fiyat değildi. öğrenciysen aynı fiyatlara bulunuyo zatenhatırladım tek şey piyasadan 6 bin tl altına olduğu satıcıda hepsiburadaydı.
Hem öğrenci hem indirimle 2 kat indirimle alıyorsun mantıken ozamanyok ya o çok iyi fiyat değildi. öğrenciysen aynı fiyatlara bulunuyo zaten
bir de apple beleş airpods veriyorHem öğrenci hem indirimle 2 kat indirimle alıyorsun mantıken ozaman
Şunu 70 bine sattılar alan aldı etmez demeyin ediyor vallahi.
Alıntıyı görüntüle