Nightless
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,600
- İsim
- Serkan FETVACI
Sanırım siz Apple alın diyosunuz bende başta Apple alcaktim lakin Huawei i9 ve dokunmatik ekran olması +16gb ram olması macbookta 8gb ram var ve ufak çaplı LoL valorant gibi çoğu oyunu huaweinin oynatması biraz daha ona yakınım gibi oluyor ve bide değerli hediyeler vermesi fiyat skalasinda fiyat farkı ve performans a bakınca yani fiyata daha güçlü render yapan işlemcili laptop almış oluyorum ve + su çok fazla 135w hızlı şarz adaptörü olması gibi
Evet o konu da haklısınız. Maalasef Apple tarafında fiyatlar artık anormal olmaya başladı dolar böyle iken belki bir güncelleme daha gelebilir önümüzdeki Ağustos'ta diye düşünüyorum. Ondan dolayı hem kur tarafını hem alacağınız ürünü fazla bekletmeden almak en doğru karar olacaktır. Huawei monitoru zaten yanlış bilmiyorsam ön sipariş ile 5.000 TL fiyat bandında satışı çıkmıştı. Fiyatları halen daha iyi ürünlerin Geçen sene çıkan bir ürüne göre şimdiye 2 katı zamlanması gerekirdi. Bakınca fiyat odaklı dediğiniz gibi şimdiden o zaman Huawei hayırlı olsun diyelim.
Güle güle kullanın uzun ömür.