Neler Yeni

Matematik Dersinden Kaçmaya Başladım.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Matematikten kaçma dostum.Matematik hayatın her anında sana lazım olacak.
Ayrıca sözel alanda da Üniversite seçmen zor.

firatbey

80+ Silver
Kendimi dil üzerine geliştireceğim ve dil bölümüden sınava gireceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dil üzerinden sınava girsen bile bir şeye yaramaz bir üniversite kazanmak için her halükarda TYT girmek zorundasın.

cannn.n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Can Uslu
Nasıl yani mesela ingilizce öğretmeni ya da tercüman olmak isteyen biri matematik çözebilmesimi lazım biraz bilgilendirimisin beni pek bi bilgim yokta.
Dil üzerinden sınava girsen bile bir şeye yaramaz bir üniversite kazanmak için her halükarda TYT girmek zorundasın.

ekremabi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Burak
Hocam 8. sınıfken aynı şey bende vardı. Şuan ben de 10. Sınıfım her akşam yarım saat yarım saat konu tekrarı yapmayı denerseniz daha zevkli bir hal almaya başlar. Kolay test kitapları çözerek motivasyonunuzu yükseltmeye çalışın. Ben böyle yaparak toparladım şuanda en sevdiğim dersler arasında.

Oğuz Kağan Ayhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Oğuz Kağan Ayhan
Bende sevmiyorum ama Matematik önemli diye çalışıyorum.
bende
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar 10. sınıf öğrencisiyim ve canlı derslerde olsun yüz yüze eğitimde olsun matematik dersinden kaçıyorum bildiğin. Hayalim ingilizce öğrenip yut dışına çıkmak fakat matematik tüm motivasyonumu düşürüyor sadece matematik değil sayısal olan tüm dersler sözler derslerde bayılmıyorum ama dil dersinde bildiğin zevk ile ders yapıyorum. Bu durum sizlerde de oldu mu ya da yakınlarınızdan sayısal derslerden nefret eden oldu mu. Yoksa sorun bendemi var matematik dersine katlanıp anlamaya çalışmam mı gerekiyor.
iyi bilirim acısını

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
Arkadaşlar 10. sınıf öğrencisiyim ve canlı derslerde olsun yüz yüze eğitimde olsun matematik dersinden kaçıyorum bildiğin. Hayalim ingilizce öğrenip yut dışına çıkmak fakat matematik tüm motivasyonumu düşürüyor sadece matematik değil sayısal olan tüm dersler sözler derslerde bayılmıyorum ama dil dersinde bildiğin zevk ile ders yapıyorum. Bu durum sizlerde de oldu mu ya da yakınlarınızdan sayısal derslerden nefret eden oldu mu. Yoksa sorun bendemi var matematik dersine katlanıp anlamaya çalışmam mı gerekiyor.
Bende de tam tersi, hiç sevemedim dil derslerini.

bariskaratas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Barış

abc123

80+ Silver
En İyi Cevap
4
9 senelik eğitim hayatım boyunca hep kaçınmaya çalıştım hala da öyleyim ama kaçarı yok çalışıyorum ;(.

ElectriX

80+ Silver
Matematik iyide bende 9. sınıf biyolojiden nefret ettim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,584
Üyeler
167,165
Son üye
miracdrsn
Top Bottom