Neler Yeni

Matematik hocam çok düşük sözlü veriyor.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,453
İsim
Oğuz
Öğretmeni tehdit et, okulda yaygara çıkar falan diyenler var. İnanılmazsınız. Öğretmen olup bir sınıfa girip ders anlatana kadar hiçbir öğretmeni tam anlamıyla anlamazsınız. Bu tür şeyler yapan birinden parlak bir gelecek beklenmez zaten boşuna çabalamayın.
Sınav notlarının hepsi yüz olsa bile sözlü notun düşük olabilir. Bunun için belli ölçekler vardır ve not bu ölçeklere göre verilir.
Örnek:.
TR genelinde buna uyan öğretmenlerin sayısı %10'luk bir dilim olduğunu bile sanmıyorum.

Ayliz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Ayliz
kızlara gelince yüksek yüksek erkeklere gelince 40 50 veriyor. geçen dönem 75 almıştım ancak 45 sözlü verdi. derste uyumuyorum, huzur bozmuyorum. sadece dersi dinliyorum ama katılmıyorum. bilsemde söz hakkı almıyorum. bunun için 45 veriyormuş. benden düşük alan kızların hepsinde yüksek sözlüler var. tüm erkekler şikayetçi, üstelik saygımı da asla bozmuyorum. idareye şikayette bulununca he hı diyip yolluyorlar. sorunu nasıl kanıtlayıp şikayette buluna bilirim? okul idaresi harici şikayette bulunabileceğim bir kurum varmıdır?
Umarım hiç bir hayali gerçekleşmez.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,453
İsim
Oğuz
Ve benim bahsettiğim değerlendirme de buydu işte. Buna uyarak vermesi gerekir normalde.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,453
İsim
Oğuz
Düzenlemeni gördük kardeşim, moderatörler gerekeni yapacaktır.
Hocam tehdit et demesine ne yapacak moderatörler. Yıllardır öğretmenler öğrencileri tehdit edince problem yok. Yanlışları şikayet edince problem var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Alim sevgen
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
kızlara gelince yüksek yüksek erkeklere gelince 40 50 veriyor. geçen dönem 75 almıştım ancak 45 sözlü verdi. derste uyumuyorum, huzur bozmuyorum. sadece dersi dinliyorum ama katılmıyorum. bilsemde söz hakkı almıyorum. bunun için 45 veriyormuş. benden düşük alan kızların hepsinde yüksek sözlüler var. tüm erkekler şikayetçi, üstelik saygımı da asla bozmuyorum. idareye şikayette bulununca he hı diyip yolluyorlar. sorunu nasıl kanıtlayıp şikayette buluna bilirim? okul idaresi harici şikayette bulunabileceğim bir kurum varmıdır?
Hiçbir şey yapamazsın knk dersten kalmıyorsan takma her türlü haksız çıkacaksın karşındaki öğretmen, sağlık çalışanı ise haklı haksız söz hakkın dahi yok

Aydn1903

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Ahmet Aydın
düzenlemeden öncede aynı yazı vardı ve 3 kere düzenlendi kardeşim modaretör görüyorsa zaten np boş yapma
Mesaj otomatik birleştirildi:

no name boş elemanlarsınız kargaşaya okey kendi başınıza gelse ağlaya ağlaya annenize gidiceksiniz cesaret olarak 0 laf olarak 100 çocuklarsınız

Hocam tehdit et demesine ne yapacak moderatörler. Yıllardır öğretmenler öğrencileri tehdit edince problem yok. Yanlışları şikayet edince problem var.
Ben tehdit et demedim deyişine cevabım bu. Mesajı düzenleyip benim psikolojik sorunlarım olduğuna dair iddiaları var ya onun için dedim.
Öğretmenlerin çoğu öğrenci gözünde sorunludur. Öğrenci iken benim için öyle gözüküyordu. Sonra değişiyor. Ayrıca bu ölçekler resmi olarak kullanılmak zorunda. Tabi size puan verirken bu ölceğe uymayıp sadece doldurup imza atıp geçebilir. Yazılı sınava itirazınız olabilir gereken resmi aşamalar yapılır ama sözlü puanına itiraz hiçbir şey getirmez. Çünkü sınıftaki davranışlarınızı ispat edebileceğiniz bir durum yok. Arkadaşlarınız çıkıp bu derse çok katılıyor dese bile önemsiz. Öğretmen ölceğe bağlı inisiyatif ile verir puanı kimse müdahale edemez. En fazla ölçeğini göster derler bitti.

düzenlemeden öncede aynı yazı vardı ve 3 kere düzenlendi kardeşim modaretör görüyorsa zaten np boş yapma

no name boş elemanlarsınız kargaşaya okey kendi başınıza gelse ağlaya ağlaya annenize gidiceksiniz cesaret olarak 0 laf olarak 100 çocuklarsınız
Seninle muhatap olmak bile kendime yaptığım bir hakaret. Cesaret dediğin kavramın senin bildiğinle hiçbir alakası yok. Engelledim seni ilk oldun.

Son düzenleme:

Aquamen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
ibrahim demir
din hocam vardı onun yüzünden teşekkür alamıyordum
70 80 almıştım sınavdan en cok derse katılan bendim
sözlüme 10 10 vermişti dedim ailem sizi şikayet edecek direk değiştirdi

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,453
İsim
Oğuz
Ben tehdit et demedim deyişine cevabım bu. Mesajı düzenleyip benim psikolojik sorunlarım olduğuna dair iddiaları var ya onun için dedim.
Öğretmenlerin çoğu öğrenci gözünde sorunludur. Öğrenci iken benim için öyle gözüküyordu. Sonra değişiyor. Ayrıca bu ölçekler resmi olarak kullanılmak zorunda. Tabi size puan verirken bu öleceğe uyumayıp sadece doldurup imza atıp geçebilir. Yazılı sınava itirazınız olabilir gereken resmi aşamalar yapılır ama sözlü puanına itiraz hiçbir şey getirmez. Çünkü sınıftaki davranışlarınızı ispat edebileceğiniz bir durum yok. Arkadaşlarınız çıkıp bu derse çok katılıyor dese bile önemsiz. Öğretmen öleceğe bağlı inisiyatif ile verir puanı kimse müdahale edemez. En fazla ölçeğini göster derler bitti.
Kimsenin bir şeye müdahale edeceğini zaten ben de düşünmüyorum. PKK Propagandası yapan hocalar tanıdım ki çoğu şu an çalışmaya devam da ediyor. Kusura bakmayın ben size katılmıyorum. Düşük puan ile öğretmen oluyorlar sonra milyonlarca öğretmen atanmayı bekliyor fakat hiçbirinin öğretmenlik yapma hakkında düzgün fikri bile yok daha sonra da öğrenci suçlu şu bu.
Bu ülkedeki başarısızlığın ana nedeni
1. Eğitim Sistemi
2. Öğretmen Kalitesi
İstersen çok iyi öğretmenlerin olsun, hayatının bir noktasında sorunlu birine denk geldiğinde nefret etmen için yeterli oluyor.

Hoyrat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Muhammet YILMAZ
Alakasız olacak ama öğretmen ne yaparsa yapsın zor olacak ama takma sen sadece dersine odaklan. hayatının her yerinde karşına çıkacak öyle kişiler düşünüp boş yere kafanı dağıtma. mezun olunca unutur gidersin. simdi düşündüğün kalır sadece. sen vicdanen rahat olduktan sonra gerisi çok önemli değil. dediklerimi belki yanlış anlarsınız ama en mantıklı olan bu. çok takmamak lazım.

Kimsenin bir şeye müdahale edeceğini zaten ben de düşünmüyorum. PKK Propagandası yapan hocalar tanıdım ki çoğu şu an çalışmaya devam da ediyor. Kusura bakmayın ben size katılmıyorum. Düşük puan ile öğretmen oluyorlar sonra milyonlarca öğretmen atanmayı bekliyor fakat hiçbirinin öğretmenlik yapma hakkında düzgün fikri bile yok daha sonra da öğrenci suçlu şu bu.
Bu ülkedeki başarısızlığın ana nedeni
1. Eğitim Sistemi
2. Öğretmen Kalitesi
İstersen çok iyi öğretmenlerin olsun, hayatının bir noktasında sorunlu birine denk geldiğinde nefret etmen için yeterli oluyor.
Düşük puan ile öğretmen oluyorlar sonra atanmayı bekliyorlar cümlesi biraz sert bir eleştiri olmuş. Öğretmenler önce dört sene okuyup üniversitenin son sınıfında düzenli staj yapıp ardından KPSS girip sıralamaya girdikten sonra mülakata girip atanıyorlar. Üstelik bu seneden sonra tekrar öğretmenlik akademisine katılıp akademide uygulamali ve yazılı eğitim ve sınavlara tabi tutulduktan sonra atanacaklar. Ayrıca öğretmenlik puanını çok yüksek yapsanız bile bu değişmeyecek. Eğitim sistemi ve öğretmen kalitesi çok yüksek olsa bile bu işin asıl girdisi ve çıktısı olan saymayı unuttuğunuz bir şey var. Öğrenci ve veli yapısı, zihniyeti, kalitesi. Sonuç olarak eğitim sadece iki değişkene bağlı bir şey değil. Bütün paydasların birbirini çok fazla etkilediği bir süreç. Öğretmenlerin hepsi iyi demedim. Bence de çok kötü öğretmenler var. Yüzde on küçük bir rakam olur ama azınlıkta oldukları kesin.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,453
İsim
Oğuz
Düşük puan ile öğretmen oluyorlar sonra atanmayı bekliyorlar cümlesi biraz sert bir eleştiri olmuş. Öğretmenler önce dört sene okuyup üniversitenin son sınıfında düzenli staj yapıp ardından KPSS girip sıralamaya girdikten sonra mülakata girip atanıyorlar. Üstelik bu seneden sonra tekrar öğretmenlik akademisine katılıp akademide uygulamali ve yazılı eğitim ve sınavlara tabi tutulduktan sonra atanacaklar. Ayrıca öğretmenlik puanını çok yüksek yapsanız bile bu değişmeyecek. Eğitim sistemi ve öğretmen kalitesi çok yüksek olsa bile bu işin asıl girdisi ve çıktısı olan saymayı unuttuğunuz bir şey var. Öğrenci ve veli yapısı, zihniyeti, kalitesi. Sonuç olarak eğitim sadece iki değişkene bağlı bir şey değil. Bütün paydasların birbirini çok fazla etkilediği bir süreç. Öğretmenlerin hepsi iyi demedim. Bence de çok kötü öğretmenler var. Yüzde on küçük bir rakam olur ama azınlıkta oldukları kesin.
Aile yapısını hiç saymadım çünkü o en başta olması gereken şey. Türkiye'nin özeti aile yapısı zaten. Klasik Anadolu aile yapısına sahip olmayıp daha düzgün bir yapıya sahip olsak şu an bırak uzayı galaksi dışına falan çıkmıştık. Aile yapılarının zekası ülke siyasetini, geleceğini her şeyi etkiliyor. Maalesef IQ'suz bir toplumuz. Her ok birbirini takip ediyor. Böyle bir eğitimden adam gibi nesil çıkmayınca eğitim sistemi de düzelmiyor. O düzelmeyince ülke de düzelmiyor. En sonda da bütün IQ'suzlar sürekli aynı adama oy atarak ülkeyi yönettiriyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,729
Üyeler
160,875
Son üye
tantunicemiyeti4862
Top Bottom