Neler Yeni

Matematik hocam çok düşük sözlü veriyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
942
İsim
Hüseyin
Sözlü verilme amacı zaten ders içinde yaptığın aktiviteler ve katılım için verilen bir şey. Sözlü puanını siz hala sınav ile orantılı bir şey sanıyorsunuz. Bu mantıkla düşük alan öğrenciye iyice düşük verilerek daha de dersten soğutuluyor. Asıl sınava göre puan veren öğretmenler benim için iş bilmez kişilerdir. Sözlü ile sınav farklı şeyler.
Adabında versin o zaman, konuyu açan arkadaşa düşük vermesi adaletli bir şey mi? Travması var belki çocuğun herkes derse katılacak diye bir şey yok. Sınıflar zaten dopdolu herkes nasıl katılsın? :D

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
kızlara gelince yüksek yüksek erkeklere gelince 40 50 veriyor. geçen dönem 75 almıştım ancak 45 sözlü verdi. derste uyumuyorum, huzur bozmuyorum. sadece dersi dinliyorum ama katılmıyorum. bilsemde söz hakkı almıyorum. bunun için 45 veriyormuş. benden düşük alan kızların hepsinde yüksek sözlüler var. tüm erkekler şikayetçi, üstelik saygımı da asla bozmuyorum. idareye şikayette bulununca he hı diyip yolluyorlar. sorunu nasıl kanıtlayıp şikayette buluna bilirim? okul idaresi harici şikayette bulunabileceğim bir kurum varmıdır?
Lisedeysen il milli eğitime şikayet et birsey olmazsa cimere şikayet et ciddi bir konu. Onun o dengesiz puanlarindan dolayi obpni etkileyecek obpde üniversite sıralamanı. Benim obpyi lise Arapça öğretmeni halletti sagolsun hayatımda en büyük pişmanlık imam hatipe yazılmak

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
631
İsim
Fettah Özalp
milli eğitim bakanlığına ailen dilekçe yaziyor bak bakalım oluyor mu benim başımada geldi uğraştık biz öğretmen okuldan uzaklaştırıldı.
ayrica ailenle okula gidip idareye bildirmendede fayda var aile büyüklerin biraz yaygara çıkarsın utanmayın böyle şeylerden geleceğiniz önemli burda gerekirse tehdit edin.
Saolun hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sözlü genel olarak ders içinde gösterdiğin eylemler için verilir. Sınav'dan yüksek olma gibi bir kuralı da yok. Uyumaman veya birilerini rahatsız etmemen gösterdiğin eylem ile alakası yok. Sınavda kötü olan birinin derse katılımı yüksek ise daha yüksek sözlü alabilir. Bunun tam kuralını bilmeyen hocalar var ama senin durumun için geçerli değil diye düşünüyorum çünkü katılım yapmadığını söylüyorsun zaten.
Ben katılmıyorum demiyorum kız 50 almış dersle alakası yok sözlüsü sınavından yüksek gelmiş. Ben 75 alıyorum katıldığım halde 45 alıyorum. Üstelik sadece erkekler!

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,572
İsim
Oğuz
hocam size kendimi ispatlamak zorunda değilim arkadaş sürekli katılmıyor ama derse karşıda bir sorunu yok ayrıca dikkatli okuyun katılmayan kızlarada yüksek veriyormuş idrak sorununu çözelim önce
Kızlara gelince yüksek demiş erkeklere gelince düşük. Genel de erkekler derste trollük yapıyor. Kızlar da en anormali katılıyormuş gibi gözükür. Ben zaten diğer yorumda kuralına uymayan hocalar var dedim. Sırf kız diye yüksek veriyorsa elbette şikayet edilmeli çünkü burada da orantısızlık oluyor. Katılan yüksek katılmayan düşük şeklinde veriyorsa sorun yok sadece.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
631
İsim
Fettah Özalp
Derslere katılmıyor ama başarılıysa düşük sözlü vermesi öğretmenin öküzlüğü. Belli ki sosyalleşmeye karşı bir sorunu var ve bu onun elinde değil.
Başarılı olduğumu biliyor ve velimede çok başarılı diyordu.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,572
İsim
Oğuz
Ben katılmıyorum demiyorum kız 50 almış dersle alakası yok sözlüsü sınavından yüksek gelmiş. Ben 75 alıyorum katıldığım halde 45 alıyorum. Üstelik sadece erkekler!
Derse katılmayıp yine yüksek alıyorsa o durumda şikayet edebilirsiniz hocam çünkü mebe göre sözlü ders içi katılım ve aktivite için verilir. Müdüre çık eğer durum düzelmezse cimere veya bölgendeki müdürlüğe kadar git.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
631
İsim
Fettah Özalp
Sözlü verilme amacı zaten ders içinde yaptığın aktiviteler ve katılım için verilen bir şey. Sözlü puanını siz hala sınav ile orantılı bir şey sanıyorsunuz. Bu mantıkla düşük alan öğrenciye iyice düşük verilerek daha de dersten soğutuluyor. Asıl sınava göre puan veren öğretmenler benim için iş bilmez kişilerdir. Sözlü ile sınav farklı şeyler.
Dediğiniz gibi ise dersle alakası olmayan 40 almış saygısız bir kızı 60 60 sözlü vererek geçiremez. Ona öyle veriyorsa zoruma gitmesi normal değil midir?

Öğretmeni tehdit et, okulda yaygara çıkar falan diyenler var. İnanılmazsınız. Öğretmen olup bir sınıfa girip ders anlatana kadar hiçbir öğretmeni tam anlamıyla anlamazsınız. Bu tür şeyler yapan birinden parlak bir gelecek beklenmez zaten boşuna çabalamayın.
Sınav notlarının hepsi yüz olsa bile sözlü notun düşük olabilir. Bunun için belli ölçekler vardır ve not bu ölçeklere göre verilir.
Örnek:.

Ekler

• Screenshot_2024-10-27-16-24-45-386_cn.wps.moffice_eng.jpg
    Screenshot_2024-10-27-16-24-45-386_cn.wps.moffice_eng.jpg
    403 KB · Hit: 18

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
631
İsim
Fettah Özalp
Derse katılmayıp yine yüksek alıyorsa o durumda şikayet edebilirsiniz hocam çünkü mebe göre sözlü ders içi katılım ve aktivite için verilir. Müdüre çık eğer durum düzelmezse cimere veya bölgendeki müdürlüğe kadar git.
Hocam siz bir iki sağladınız banada durumu dahada açıklayacak olursam, kız 40 almış sınıfta kalıcak dersle alakası yok saygısız, 60 60 sözlü veriyor ve bu kız geçiyor.

Benimde velime çok çalışkan diyor performansımı beğeniyor ama bütün erkeklere 45 40 giriyor teşekkür için puan istemiştim 45 den 40 a düşürdü zaten sen saygısız mısın diye.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,572
İsim
Oğuz
Dediğiniz gibi ise dersle alakası olmayan 40 almış saygısız bir kızı 60 60 sözlü vererek geçiremez. Ona öyle veriyorsa zoruma gitmesi normal değil midir?
Evet haklısın. Öğretmenler de bilmiyor zaten sözlü kuralını. Öğretmenlerin çoğu direkt öğretmenlik ne onu bilmiyor. Kafasından puan sallayıp geçiyor halbuki dönem içinde tek tek yapılan tüm aktiviteleri toplayıp öğrenci durumuna göre puan vermesi gerekli fakat bilmiyorlar. Git şikayet et öğrensin nasıl yapılacağını.

Aydn1903

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Ahmet Aydın
Öğretmeni tehdit et, okulda yaygara çıkar falan diyenler var. İnanılmazsınız. Öğretmen olup bir sınıfa girip ders anlatana kadar hiçbir öğretmeni tam anlamıyla anlamazsınız. Bu tür şeyler yapan birinden parlak bir gelecek beklenmez zaten boşuna çabalamayın.
Sınav notlarının hepsi yüz olsa bile sözlü notun düşük olabilir. Bunun için belli ölçekler vardır ve not bu ölçeklere göre verilir.
Örnek:.
öğretmeni tehdit et demedim müdürü şikayet edeceği için tehdit olarak dedim ciddi psikolojik sorunlarınız var kardeşim sizin :D

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,572
İsim
Oğuz

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
631
İsim
Fettah Özalp
Hocam siz bir iki sağladınız banada durumu dahada açıklayacak olursam, kız 40 almış sınıfta kalıcak dersle alakası yok saygısız, 60 60 sözlü veriyor ve bu kız geçiyor.

Benimde velime çok çalışkan diyor performansımı beğeniyor ama bütün erkeklere 45 40 giriyor teşekkür için puan istemiştim 45 den 40 a düşürdü zaten sen saygısız mısın diye.
@nebuchadnezzar hocam sözlü kuralı mı sizce sorun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,285
Üyeler
163,636
Son üye
liv24
Top Bottom