Matematik neti nasıl arttırılır

Reaksiyon skoru
105
geçen sene ilk tyt matematik netim 3tü bu sene daha giremedim ama tahminimce 8-9 civarındayım evet yükseldi ancak problem çözebildiğim için ilerledi sizce buradan sonra nasıl ilerlemeliyim nasıl çalışmalıyım

hedef:30-40k ea

+Çalışma saatlerimi arttırmalımıyım şuanda ortalama 3-4 saat bandında çalışmaya başladım

arttırmalısın hocam eyüp boncuk 3d tyt video kampı İNANILMAZ faydalı olur

Çok fazla soru çözmen lazım.

Temelde eksigin varsa niye temel atmak yerine problem çözüyorsun?

geçen sene ilk tyt matematik netim 3tü bu sene daha giremedim ama tahminimce 8-9 civarındayım evet yükseldi ancak problem çözebildiğim için ilerledi sizce buradan sonra nasıl ilerlemeliyim nasıl çalışmalıyım

hedef:30-40k ea

+Çalışma saatlerimi arttırmalımıyım şuanda ortalama 3-4 saat bandında çalışmaya başladım
Temel atarak başlayabilirsin. Sürdürülebilir olması açısından anlatımını sevdiğin seni motive eden bir hocanın kampına katılarak problemler dışındaki konuları öğrenirsin. Daha sonrasında soru çözümü ile desteklersen havadan 10-15 civarı net kazanman mümkün. Ama önemli olan sabırlı olup atlamadan zıplamadan öğrenmek ve bol soru pratiği yapmak. Düzenli olarak problem çözümü ve geometri de çalışarak hedeflediğin netlere ulaşabilirsin. En azından 10-20 net civarı yapmadan, konuları tam bitirmeden deneme çözmeyi mantıklı bulmuyorum ama problem çözmeye devam edebilirsin. Alışkanlık haline getirirsen ileride faydalı olur. Şu anlık çalışma saatlerin yeterli, saati arttırmaktan çok o saatler içerisindeki verimine odaklanmakta daha fazla fayda var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,665
Üyeler
192,448
Son üye
Varagidelim
Geri