Neler Yeni

Matematik sınavımız online eğitime göre zordu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Bugün matematik sınavı oldum ve hoca 10 klasik soru sordu 2 soruyu elememizi istedi sınav 8 soru üzerinden değerlendirilecekmiş, geçen senelerdede böyle yapmışlar, geçen senelerle bu seneleri neden bir tutuyoruz ki.
Sınav orta düzey dedi ortanın üstüydü çalışan yapar dedi çalıştım zorlandım ama, aynı zamanda tüm sınıf için geçerli bu neden adaletsizler böyle?

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
9. sınıf mısın?

Eren34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
408
İsim
Eren Şenel
Yaşadığımız ülkede özel okullarda boş kağıt verenlerin 100 aldığı, devamsızlıkları yazılmadıkları ve sözlülerin bol keseden dağıtıldığı, devlette ise öğretmenlerin sevdiği öğrencileri kayırdığı sevmediklerine kötü davrandıklarına şahit oluyoruz. Sınavdaki adaletsizlik ise bu durumlara bakacak olursak şaşırılacak bi konu değil.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
9. sınıfım bizede 10 klasik sorucaklar

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
Online eğitime göre zor denilmez çalışana kolay demişler mantıkıyla öğrenilen her şey kolaydır bence 9.sınıf matematik sınavları zaten genelde üst sorular sorulur matematik bu 010101 p ve v mantık yürütmen lazım ama hoca bunlar yapcak bir şey yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lisede her zaman matematik ve fizik devlet okulunda klasik olur test olan uygulama sınavıdır

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar 9.sınıfım.

Online eğitime göre zor denilmez çalışana kolay demişler mantıkıyla öğrenilen her şey kolaydır bence 9.sınıf matematik sınavları zaten genelde üst sorular sorulur matematik bu 010101 p ve v mantık yürütmen lazım ama hoca bunlar yapcak bir şey yok

Lisede her zaman matematik ve fizik devlet okulunda klasik olur test olan uygulama sınavıdır
Kanka 3 mantık geri kalan tamamen kümeler sordu.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Yaşadığımız ülkede özel okullarda boş kağıt verenlerin 100 aldığı, devamsızlıkları yazılmadıkları ve sözlülerin bol keseden dağıtıldığı, devlette ise öğretmenlerin sevdiği öğrencileri kayırdığı sevmediklerine kötü davrandıklarına şahit oluyoruz. Sınavdaki adaletsizlik ise bu durumlara bakacak olursak şaşırılacak bi konu değil.
Aynen özel okullar kesin öyle zaten 🤣

Ömer 34242432

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,806
İsim
Ömer Fasd
Klasik konusuna bir sey diyemem ama 2 soru elemek? Bu harbiden sacmaymis, online egitimde hocalarin sinavlarda zorlamasi cok sacma.

Xeiru_S

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Can Karamanlı
Ben 9.sınıfım bizde 10 sorudan sınav olduk ve soruların yarısından ççoğu 1 kasımdan daha sonraki konulardandı. Ve tabii ki de zordu.

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817
Aynen özel okullar kesin öyle zaten 🤣
öyle boş kağıda 100 verilmiyor ama devlet okuluna göre puanlar ya daha bol ya da sınavlar daha avantajlı bunu hepimiz biliyoruz bence

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
öyle boş kağıda 100 verilmiyor ama devlet okuluna göre puanlar ya daha bol ya da sınavlar daha avantajlı bunu hepimiz biliyoruz bence
Siz düzgün özel okul görmemişsiniz.

Top Bottom