Matematik Temelim Zayıf, Çalışma Planı Önerir misiniz?

ZqEmir

80+
Reaksiyon skoru
1
Selam, 2026 LGS’ye hazırlanıyorum. Matematik temelim şu an zayıf. Deneme sınavlarında genelde ortalama 6 doğru 12 yanlış yapıyorum, yani yaklaşık 2 net civarında kalıyorum.

Yarın denemem var, hem yarınki sınav için hem de genel olarak LGS matematik çalışması için önerilerinizi almak istiyorum. Nasıl bir çalışma planı izlemeliyim?

duvarda matematik işlemleri görene kadar çalışman lazım yoksa olmaz

çok değil akıllı çalış lgs dert edilecek bir sınav değil ve tüm soruları çözmek zorunda değilsin her insan hata yapar bulamadıklarını boş bırakman senin yararına olacak ve genelde ilk işaretlediğin cevap doğrudur ben sırf kuşku da kaldım fende doğru yaptığım soruları değiştirdim fen lisesi yerine anadoluya gidiyorum şuan ki pişman mısın dersen hayır ama neden olmasın derdim.. ekstra olarak bende bitik durumdayım motivasyonumu arttıracak birşeyler bulup obp mi düzeltmeliyim 11. sınıfım.

Ne kadar çok hocam günlük ne kadar
ben 9.sınıfım. Yani geçen sene o "LGS" denen illete girdim. Biliyor musun? Aşırı çalışman gerek. Neden diye soracak olursan: Ben geçen sene neredeyse hep konuları pekiştirirdim test falan da çözüyordum 5 test kitabı bitirmişimdir.(baya az) Türkçem aşırı iyiydi. Özdebir yayınlarında 18-19 net yapıyordum. Bu bana yeter diyordum Türkçenin üstüne çok gitmiyordum. Gitmem lazmmış.. LGS'de sadece 13 net yaptım... O yüzden dostum. Lütfen çalış. Matematiğimde aynı şekilde idare ederdi. 14-15 net yapardım. LGS'de ne yaptım peki? "8".. Sadece 8 ya.. Özellikle kareköklü sayılara çok çalış dostum.

ben 9.sınıfım. Yani geçen sene o "LGS" denen illete girdim. Biliyor musun? Aşırı çalışman gerek. Neden diye soracak olursan: Ben geçen sene neredeyse hep konuları pekiştirirdim test falan da çözüyordum 5 test kitabı bitirmişimdir.(baya az) Türkçem aşırı iyiydi. Özdebir yayınlarında 18-19 net yapıyordum. Bu bana yeter diyordum Türkçenin üstüne çok gitmiyordum. Gitmem lazmmış.. LGS'de sadece 13 net yaptım... O yüzden dostum. Lütfen çalış. Matematiğimde aynı şekilde idare ederdi. 14-15 net yapardım. LGS'de ne yaptım peki? "8".. Sadece 8 ya.. Özellikle kareköklü sayılara çok çalış dostum.
Karekök kolay ya pekiştiririm ama pek çalışmam gerektiğini düşünmüyorum o konuya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,508
Üyeler
183,846
Son üye
Sercio
Geri