teşekkürler dostum bir an çok korktum sanırım babam çalışmam için bunu söyledisözlü ile geçmişsin önemli olan genel ders ortalamasıdır sinavlardan 0 0 alsan hoca 100 100 verse belge almana engel değildir
teşşekkürler dostum bilgi içinOrtalaman 50'nin ustu oldugu icin alacaksin.
Seni korkutuyorlarortalamam 88 babam mat yazılısından 39 aldığım için takdir alamayacağımı söylüyor bu bilgi doğru muAlıntıyı görüntüle
Siz yinede elden bırakmayın hocam fen lisesi öğrencisiymişsiniz kaçıncı sınıfsınız bilmiyorum ama yksde işinize yarayacak bu obplerteşekkürler dostum bir an çok korktum sanırım babam çalışmam için bunu söyledi
Mesaj otomatik birleştirildi:
teşşekkürler dostum bilgi için
Ortalaman 50 üstü belge alabilirsin.ortalamam 88 babam mat yazılısından 39 aldığım için takdir alamayacağımı söylüyor bu bilgi doğru muAlıntıyı görüntüle
belki derslere biraz çalışman için söylemiş olabilir ortalaman 50'nin üzerinde olsun yeter Takdir almaya hak kazanırsın. Belki de sadece seni korkutuyorduortalamam 88 babam mat yazılısından 39 aldığım için takdir alamayacağımı söylüyor bu bilgi doğru muAlıntıyı görüntüle
Hemen git babanla iddiaya girteşekkürler dostum bir an çok korktum sanırım babam çalışmam için bunu söyledi
Mesaj otomatik birleştirildi:
teşşekkürler dostum bilgi için
Alabiliyosun ders ortalaman 50 ustu zatenortalamam 88 babam mat yazılısından 39 aldığım için takdir alamayacağımı söylüyor bu bilgi doğru muAlıntıyı görüntüle