Matematik yerine fen çalışmak doğrumu olur

Ancoda

80+
Reaksiyon skoru
14
Şimdi şöyle matematik bir türlü anlayamıyorum o yüzden tyt fen çalışayım dedim sosyalim falan iyi Türkçe ve fen yapsam yeterli olcak mı hedefim sınıf öğretmenliği geçen sene en son 136 binle almış ben garanti olsun ve kendi şehrimde olsun diye 100000 hedef koydum ama başka şehir olsada olur sizce mantıklı olurmu fen çünkü matematigi gerçekten bakın 6 aydır boşuna zaman öldürdüm matematik ogrencem diye Türkçeyi boşladım oda kötü oldu bari bu 6 ayı düzgün geçireyim diyorum

tek kelimeyle yapma ikisini bir götür yani 4 saat fen çalışacağına 3 saat mat çalış 1 saat fen çalış tyt fen hızlı bitecek bir şey fizik bazı konular ve kimya bazı konular hariç tyt fen için ayrıca mebi soruları çok iyi orayı çözmeni öneririm

Nasıl çalıştında öğrenemedin matematiği?

Nasıl çalıştında öğrenemedin matematiği?
Evet aylardır uğraşıyorum olmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tek kelimeyle yapma ikisini bir götür yani 4 saat fen çalışacağına 3 saat mat çalış 1 saat fen çalış tyt fen hızlı bitecek bir şey fizik bazı konular ve kimya bazı konular hariç tyt fen için ayrıca mebi soruları çok iyi orayı çözmeni öneririm
Olmuyor ki

Olmuyor napayım 6 aydır deniyorum boş yani intromart mert hoca yedi adımda temel matematik bunları bile yapamıyorum
Matematiği hayata uyarlamaya çalış. Kafanda gerçekten var olan bir şeyleri hesapladığını canlandır. Formüllerin kullanım alanlarını çözmeye çalış. Meselâ Pi için motorların silindir hacimleri hesaplamıştım. Arsanızın, evinizin, odanın metre karesini hesaplamayla başlayabilirin.

Geri