Yardım MATX Anakartta gpunun cpu fanıyla dip dibe olması

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
507
b450m k 2 kullanıyorum x123 ile soğutması iyi suanda ama kartımla dip dibeler ve beni çok rahatsız ediyor bu durum kartımın chipseti arızalandı yeni kart alacağım işi riske atmak istemiyorum kasa değiştirsem yine fayda olmayacak galiba matx anakartan bıktım çözmenin bir yolu varmıdır yoksa önerir misiniz? r7 5700x alacağım şuan 5600x var

resim budur

Ekler

• 1000012586.webp
    1000012586.webp
    128.6 KB · Hit: 24
x123 küçük anakartlarda hep böyle yapıyor arkadaşımın ekran kartına ciddi manada oturuyor şuanda bence yeni soğutma almalısın çek bi tane 240lık sıvı soğutma bak keyfine bide 5700xe geçmene gerek yok am5 geçersin bi ara

bir çözüm anakart destekliyorsa sıvı soğutma olabilir ya da ebatı daha küçük fan takmak olabilir başka aklıma bir şey gelmedi

x123 küçük anakartlarda hep böyle yapıyor arkadaşımın ekran kartına ciddi manada oturuyor şuanda bence yeni soğutma almalısın çek bi tane 240lık sıvı soğutma bak keyfine bide 5700xe geçmene gerek yok am5 geçersin bi ara
ileriki zamanda am5 dusundum kart bozuk zaten 7800xt besleyenilecek işlemci o var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir çözüm anakart destekliyorsa sıvı soğutma olabilir ya da ebatı daha küçük fan takmak olabilir başka aklıma bir şey gelmedi
sıvı sogutma en mantıklısı bencede arkadaşın dediği gibi

ileriki zamanda am5 dusundum kart bozuk zaten 7800xt besleyenilecek işlemci o var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sıvı sogutma en mantıklısı bencede arkadaşın dediği gibi
bu iyzico diğer uygulamayla indirim vardı onu kullanmadıysanız güzel bir indirimle alın ilerde aldığınız işlemciyide soğutmaya yarar hem

bu iyzico diğer uygulamayla indirim vardı onu kullanmadıysanız güzel bir indirimle alın ilerde aldığınız işlemciyide soğutmaya yarar hem
maaşı alayım ilk 7800xt sonra islemci sonrada fanı alıcam 2maya kalir sovi sogutma karta 1 ayda zarar verirmi bu fan ona göre takmayıp 1 ay daha idare edeyim

maaşı alayım ilk 7800xt sonra islemci sonrada fanı alıcam 2maya kalir sovi sogutma karta 1 ayda zarar verirmi bu fan ona göre takmayıp 1 ay daha idare edeyim
yani araya teması engelleyicek veya hafifletecek bir şey koyulabilir mi diye düşündüm ama ısınmayla ilgili sıkıntı çıkarır mı o bölge ısınıyorsa zarar kısmıyla ilgili bir yorum yapamıyorum malesef

yani araya teması engelleyicek veya hafifletecek bir şey koyulabilir mi diye düşündüm ama ısınmayla ilgili sıkıntı çıkarır mı o bölge ısınıyorsa zarar kısmıyla ilgili bir yorum yapamıyorum malesef
cyberpunktan sonra chipset yandı ismemci çok yükte calisiyor o oyunda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,449
Üyeler
185,730
Son üye
infaz
Geri