MATX B850 anakart önerin

ghurtey

80+
Reaksiyon skoru
87
Bütçe
10000
Kasa değiştireceğim için mATX anakarta geçmem gerekiyor. Anakartı değiştirmişken B850 alayım dedim. Aklımda MSI B850 Mortar Wifi var ama fiyatı biraz tuzlu. MSI B850 Gaming Plus Wifi iyi ama rengi beyaz. B850, mATX, siyah ve dahili Wifi olan anakart önerin.

Kasa değiştireceğim için mATX anakarta geçmem gerekiyor. Anakartı değiştirmişken B850 alayım dedim. Aklımda MSI B850 Mortar Wifi var ama fiyatı biraz tuzlu. MSI B850 Gaming Plus Wifi iyi ama rengi beyaz. B850, mATX, siyah ve dahili Wifi olan anakart önerin.

bütçenizi aşıyor ama indirim bekleyebilirsiniz bu modele siyah istiyormuşsunuz zaten

wifili ama gaming konsepti değil pro serisi
önerdiğim MSI'ı beğenmedin mi?
VRM sayısı yetersiz gibi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bütçenizi aşıyor ama indirim bekleyebilirsiniz bu modele siyah istiyormuşsunuz zaten
Acelem yok aslında ama zam gelme ihtimali de var.

Aorus siyahı olan çek veya colorfulda iyidir

yani siyah istiyorsunuz ve matx modellerde vrm soğutması ve pcb kalitesi en iyi modellerden biri bence para ekleyip bunu alın en azından içiniz rahat olur istediğimi aldım dersiniz

aslında b650 ama tufların plusları iyiydi bunları düşünürsün b650 ile b850 arasında pekte bir fark yok

bunuda düşün 6.5k 12 faz geliyor soğutucu felanda iyi 2 m2 slotu var

msi çok kazık bu arada bu fiyatlara x870 anakartlar filan düşüyor ki msi tomahawk serisi diğer üst segmentlere göre en kötüsü biraz zorlarsanız b850 aorus siyah olanı düşüyor 10k bandına

Son düzenleme:
Geri