Kardeşim eğer imkanın varsa elimde aşağıya bırakacağım kasa var içinde 650w 80+ bronze PSU da var hazır sistemle geldi 20 gün kullandım 2 aydır yatıyor ihtiyacın varsa dm at konuşalımMax 2000tl bütçem var hepsini kullanmasam da olur
Rx 6600 ve r5 5500 lü sistem topladım, önü mesh hava akışı güzel mATX bir kasa arıyorum
fanların rengi değişiyormuKardeşim eğer imkanın varsa elimde aşağıya bırakacağım kasa var içinde 650w 80+ bronze PSU da var hazır sistemle geldi 20 gün kullandım 2 aydır yatıyor ihtiyacın varsa dm at konuşalım
2900tlAP201'in fiyati duserse onu al. Hava akisi asiri iyi bir kasa.
Değişiyor power tuşunun yanından değiştirebilirsin. Aslında ARGB yazıyor ama ben kurcalayıp bakmadım pekde umrumda değil ama bir sürü sade renk var breathing modlu olanlar var ve rainbow var. Bayağı bir seçenek varfanların rengi değişiyormu
fiyat ne kadar peki video alablırmıyımDeğişiyor power tuşunun yanından değiştirebilirsin. Aslında ARGB yazıyor ama ben kurcalayıp bakmadım pekde umrumda değil ama bir sürü sade renk var breathing modlu olanlar var ve rainbow var. Bayağı bir seçenek var
Bana özelden yazsana yarın sana video atıyım. İstersen yarın akşam görüntülü de ararım sorun değil. Benim derdim kasayı satmak değil zaten sistemi yükselticem PSU gitmişken 140mm fan takabilrceğim bir kasa istiyorum çünkü evde klima yok ve olabildiğince büyük fanlar kullanmam lazım. Ben de PSU yu ayrı vermek yerine direkt kasayla veriyim dedim öncelikle de forumdan yazdım ki siz güzel kardeşlerimiz önce faydalanın önceliğim sizlersiniz. 20 gün kullandım kasayı sonrası ekran kartı sorunumdan dolayı yattı. 2 aydır yatıyor totalde 3 aylık falan ama 20 gün kullanabildim...fiyat ne kadar peki video alablırmıyım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
inceleme videosu bulamadım
Aslında kasa hoşuma gidiyor ama dediğim gibi daha büyük bir kasaya geçmek istiyorum. Ön taraf full mesh bu arada kasanın. Yan taraf temperli cam mıknatıslı bu arada vidalı değil sökmek için 35 saat vida çevirmiyorsun. RGB ler de direkt tuştan değişiyor çok daha pratikfiyat ne kadar peki video alablırmıyım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
inceleme videosu bulamadım
ben dün aldım 2400tl2900tlumarım düşer