Öneri maus önerir misiniz? .

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
943
Bütçe
250
19cm elim claw tutuyorum

fps ağırlıklı oyunlar oynuyorum

dpı önemli değil

tıklama hissiyatı ve altındaki skatezlerin iyi olması en önemli şey benim için

tabikide sensörü de iyi olması lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu nasıl

bunlar var işte.

19cm elim claw tutuyorum

fps ağırlıklı oyunlar oynuyorum

dpı önemli değil

tıklama hissiyatı ve altındaki skatezlerin iyi olması en önemli şey benim için

tabikide sensörü de iyi olması lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu nasıl

bunlar var işte.
viper mini çok kötü aldım aide ettim

size söyle söyliyim 85 TL ye aldığım everest mausu bu viper miniye tercih ettim
Bu bütçede alınabilecek ürünler belli.

Skatezi iyi olsun diyorsun, sensörü iyi olsun diyorsun e hissiyatı da iyi olsun diyorsun ama bütçe 250₺. Bütçeye lafım yok ama bütçeye göre istekleriniz fazla. Olanı attım onu da beğenmemişsiniz.

Önermem normalde ama https://www.sahibinden.com/ilan/iki...irimleri-sharkoon-light-2-200-938254231/detay 2.el olarak bunu al.

Eğer şekli görünüşü pek önemli değil diyorsanız Logitech MX518 öneririm. Sensörü fiyatına göre oldukça başarılı.

size söyle söyliyim 85 TL ye aldığım everest mausu bu viper miniye tercih ettim
Sorunu neydi hocam? Hayatımda kullandığım en iyi mouse çünkü. Her mouse dan daha hızlı basıyor skatezleri yağ gibi kayıyor büyüklük fena değil malzeme iyi kablo bez mouse hafif razer yazılım var rgb var sorunu neydi?

bunlar var işte.
Viper mini çok küçük. O ele olmaz. Ben de kullanamadım. Arkadaş haklı.

Sorunu neydi hocam? Hayatımda kullandığım en iyi mouse çünkü. Her mouse dan daha hızlı basıyor skatezleri yağ gibi kayıyor büyüklük fena değil malzeme iyi kablo bez mouse hafif razer yazılım var rgb var sorunu neydi?
sensorün çevresindeki plastik yüzünden sürtünme yapıyor önceki mausumun rahatlığı vs daha iyi olduğundan iade ettim yoksa tabii ki özellik olaraka viper mini daha iyi

Geri